2777
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 38 پست
آهاااا کاش منم میتونستم طلسما رو پیدا کنم ببینم دقیقا چی نوشته شده توش.. غلط گیر بگیرم بجاش بنویسم ر ...

هی ما که پیدا کردیم چه کاری از دستمون برمیاد جز غصه خوردن

دل داده ام بر باد   بر هرچه باداباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شوک شدیم چرا باید چنین دعایی بنویسن اعتقادم نداریم نمی دونم برای باطل کردن باید بریم دعانویس ی ...

یه جای خوب برو اگر رفتی بدتر طلسم نشید من رفتم یع بار یه جا دعاش یه روزه اور کرد ولی بعد از اون همه چی بهم ریخت انگار طلسم شدیم😑

کدوم شهرید ؟پرس وجو کنید پیدا کنید کار بدیکه نمیخاهید بکنید میخاین باطلش کنید 

باشه ببینیم چی میشه کرد واقعا موندم خدا جواب اینا رو چطور میخواد بده

نه بابا اونجوری باطل نمیشه که بدتر هم میشه اینجوری نمیدونید نگید باید ببرن پیش یه کاربلد باطلش کنه

نه اون قدر جدی نیست این مسائل .. فقط یه انرژی ضعیف در جریان میندازه تهش به روح افراد بستگی داره مثلا من خودم برام طلسم محبت گرفتن طلسم جدایی گرفتن اما تاثیر نمیذاره روم .. اگر خواهر اسی هم عشق عمیق بین خودش و شوهرش باشه هیچ اتفاقی نمیفته تکرار میکنم هیچ اتفاقی😂🧠🤲

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
نه اون قدر جدی نیست این مسائل .. فقط یه انرژی ضعیف در جریان میندازه تهش به روح افراد بستگی داره مثلا ...

انشالله ما هم اعتقاد نداریم ولی ته دل آدم میلرزه 

نه اون قدر جدی نیست این مسائل .. فقط یه انرژی ضعیف در جریان میندازه تهش به روح افراد بستگی داره مثلا ...

نگووو زندگیهایی بوده که باامین طلسمهای سنگین خراب شده خدا نزاره همه شون هم نابود کنه شاید برای شما ضعیف بوده طلسمهایی هستن میگن اینقدر قوی هستند با هیچ چیزی باطل نمیشن باید پیش کسی رفت که کلا با موکلها سروکار دارا برای شما مطمین باش صعیف بوده خودش باطل شده 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه