2777
2789
عنوان

سیاست برخوردباهمسر

282 بازدید | 15 پست

دوستان من بعد یه مدت نسبتا طولانی کشمکش وجدال باهمسرم که حتی کارمون به شکایت هم کشیده شد،بلاخره بهم برگشتیم،راستش اصلا راضی به طلاق نبودم،ازطلاق وحشت داشتم ووابسته همسرم بودم

مشکلم اینه همسرم خیلی خسیس،یعنی ایراد زیاد داره،اما خساستش کشندس

برای خونه خوب خرید میکنه،اما یه قرون دست خودم نمی‌ده

طی جریان طلاق یارانمو ازش جدا کردم،اما کارت یارانم پیش خونوادمه،ومیگن پس اندازی بشه برات،اما شوهرم همش احوال یارانه رو میپرسه

دوستان شوهرم بازبان رام میشه،سرمسایل دیگه بازبان رامش کردم،لطفا لطفا چندتا سیاست خوب یادم بدیدکه شاید برای خساستش هم به درد خورد،چون باقهر و....این چیزا درست نشد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

پول داره نمیده؟

شغلش چیه؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش بگو تو خیلی روم حساسی ومطمئن خیلی دست ودلباز میشی  

میشه واضح تربگید؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بله وضعش خوب شغلش دولتی

تا حالا باهاش صحبت کردی؟؟ در مورد اینکه چرا به خودت پول نمیده منظورمه...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بهش بگو مرد اگه زن خوب داشته باشه کل درآمدشو هر ماه میده دست زنش براش همچین مدیریت کنه حال کنه آخر ماه هم کلی پس انداز داشته باشه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
تا حالا باهاش صحبت کردی؟؟ در مورد اینکه چرا به خودت پول نمیده منظورمه...

بله بارها صحبت کردم،اما واقعا نمی‌دونم مشکلش چیه،اصلا راضی نمیشه پول بده

میشه واضح تربگید؟

ازش تعریف کن   بهش بگو  تو برام کم وکسری نمیزاری  ومطمعنم دلت نمیاد دستم خالیه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بهش بگو مرد اگه زن خوب داشته باشه کل درآمدشو هر ماه میده دست زنش براش همچین مدیریت کنه حال کنه آخر م ...

کل درامدش؟؟؟؟؟؟این برای من یه رویای دست نیافتنی

خواهر اگه ماهی سیصدچهارصدبهم میداد،عالی میشد

ازش تعریف کن   بهش بگو  تو برام کم وکسری نمیزاری  ومطمعنم دلت نمیاد دستم خالیه&n ...

بله،باید روزی یکی دوبار اینجوری بهش بگم

بهش بگو مرد اگه زن خوب داشته باشه کل درآمدشو هر ماه میده دست زنش براش همچین مدیریت کنه حال کنه آخر م ...

بعضی مردا اعتماد ندارن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بعضی مردا اعتماد ندارن

باید اعتمادشونو جلب کرد وقتی یه بار بدن دست زن خوب مدیریت کنه دیگه خودشون با دستای خودشون همه چیو میدن به زن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
کل درامدش؟؟؟؟؟؟این برای من یه رویای دست نیافتنی خواهر اگه ماهی سیصدچهارصدبهم میداد،عالی میشد

بهش بگو فقط به اندازه خرج خونه بهم بده خرج خونه رو خودم مدیریت کنم