2777
2789
عنوان

فامیلم وقتی منو میبینه میگه چرا بچه نمیاری😒

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 37 پست
وای رومخمه‌. آخه کسی از زندگی کسی خبر نداره ک. ۳ماهه شوهرم بیکار شده تا بعد از عید قراره کار جور کنه ...

درسته گلم،اون خانمم سنش بالاست،قدیمیااعتقاددارن اگه زیادجلوگیری کنی دیگه بچه دارنمیشی(درصورتی که اشتباهه)

به خاطرهمین هی میگه،توهرباری گفت بگوچشم حتماتوفکرشیم وکارخودتوبکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه های پیش بهش چ جوابی دادی؟ بگو اون دفعه هم بهتون گفتم....ک بدونه قرار نیست هر دفعه می بینتت بگه ...

هر سری گفتم حالا زوده😑هی میگه زوده چیه. گفتم سرم شلوغه میگه سرت واسه چی شلوغه مگه😐کلا هرچی بگم یه چی میگه.

باشه عزیزم🙁

حالا شما خوبی که، خودت فعلا نمیخوای. من سنم از بارداری گذشته، تو جمع دلداریم میدن مثلا به حساب خودشون، که بچه چیه بدرد نمیخوره تو داری نفس میکشی بچه نداری... مثلا به حساب خودشون دارن حرف خوب میزنن. منم مجبورم بغضمو بخورمو لبخند بزنم نگن حسساسه   نمیدونم اگه به بچه داشتن و نداشتن بقیه کاری نداشته باشن شبشون یعنی روز نمیشه؟! 😐