2777
2789
عنوان

شاید یه دختر جوون خودکشی کنه کمک کنید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 107 پست
خیلی داره  عکس از تو سایت رفته از سر قبر عمه من ک‌برنداشتن

نه خودش میفرستاده دوست پسرش بود کات مرده

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم چون خارج ایران پیگیری نمیکنن

ریپورت کردم عزیزم 

کیه این 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
خیلی داره  عکس از تو سایت رفته از سر قبر عمه من ک‌برنداشتن

😂🍊🤠ع سر قبر عمه من ورداشتن:/

باو عکساشو داده به یه عراقی اصن ربطی ب سایت ندارع🦵🏼

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

با دوتا پیج گزارش زدم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم ببین اگه واقعا تاپیکت راسته  چرا هی این ایدی رو پخش میکنی این وسط ادمای زیادی که شاید مرد هم بینشون باشه بیشتر به اطلاعاتت دسترسی پیدا میکنن اگه اون رل سابقتم دست برداره تازه عکسات میره انور اونور توسط دیگران خود من اول فالو کردم ببینم راست میگی یا نه دو ثانیه بعد درخواستمو قبول کرد این راهش نیس قانونی برو جلو

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲

ریپورت کردم با چند تا اکانت به دوستامم گفتم  

خدا ازش نگذره اینجور با ابروی مردم بازی میکنه😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠