2777
2789
عنوان

مشکل اسپرم بعد عمل واریکوسل

8390 بازدید | 35 پست

سلام دوستان ، من همسرم مشکل تحرک و مورفولوژی اسپرم داشت که متوجه شدیم واریکوسل داره و عمل کرد .درست بعد سه ماه من باردار شدم ولی تو هفته 8 سقط شد.همسرم دویاره آزمایش اسپرم داد فهمیدسم که جواب آزمایش بعد عمل خیلی بدتر شده یعنی 5 ماه بعد عمل بجا اینکه بهتر بشه بدتر شده بود کسی از شما همچنین تجربه ای رو داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن بهتر میشه که پس چرا عمل میکنه😓همکار شوهرم عمل کرد دوقلو اوردن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چند ماه اقدام بودین متوجه شدین مشکل هست و آزمایش دادین...من ۴ ماه ولی نمیشه

چهارسال ما اقدام بودیم حتی iui و ivf کرده بودیم 

اما یبار رفتیم مرکز ناباروری آزمایش دادیم مشخص شد که واریکوسل گرید دو داره دو طرفه 

هیچ جا مث مراکز ناباروری دقیق بررسی نمیکنن 

من ماه دوم اقدام بعد عمل باردار شده ام 

چه قرص های مصرف کرد بعد عمل  برای شوهر من ال کارنیتین و منیزیم و آندراهیل داده بود خداروشکر خی ...

پنتوکسی فیلین اندروفرتی ال کارنتین ویتامین ای -سی -موتیلیتی بوست و خرنوب.البته بعد بارداری من اینارو دیگه نخورد

منم باردار شدم ولی نموند حالا میترسم دوباره اقدام کنم سقط بشه

باید ادامه میداد لااقل تا سه ماه اول بارداریت ببینه میمونه یا نه 

چون من میترسیدم نداشتم تا آخر سه ماه همسرم قرص هاشو قطع کنه 

وسطش ک قطع می‌کنند طول می‌کشه تا باز سازی و بهتر شه چون کمکی نداشته 

چهارسال ما اقدام بودیم حتی iui و ivf کرده بودیم  اما یبار رفتیم مرکز ناباروری آزمایش دادیم مشخ ...

منم این ماه شوهرمو میفرستم ۴ ماه اقدامم....ولی من ماه دوم بارداری شیمیایی داشتم و اینکه من از بعد اقدام پریودام عقب جلو میوفته