2777
2789
الان نی نی یار بیاد قطع کاربری میشی آقآآآآ

گلم چیزی نگفت که😐

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چیزی نگفت که😐

نی نی یار گفته بود به کسی پیشنهاد خودکشی ندین چه واقعی چه شوخی جرمه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
وا چه حرفا منم ندارم اصلنم خوشم نمیاد داشته باشم چرا اجازه میدی مسخره کنن

دقیقن خودمم دوست ندارم ک داشته باشم

کلن خوشم نمیاد

ی جوری میگن رل نداری؟

واکنش من نسبت ب کلمه رل😐🤢

نی نی یار گفته بود به کسی پیشنهاد خودکشی ندین چه واقعی چه شوخی جرمه

عا اوکی

الان متوجه شدم😁

..لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
اخه همه هم سنام دارن ب قول دوستمون مخالف رابطه با جنس مخالفم مسخرم میکنن بقیه

اونا دوست نیستن دشمنن... ریشه همچین ادمایی رو از زندگیتون خشک کنین.. اینا همه زندگی خراب کنن جز رسوایی و بد نامی چیزی نداره

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
میدونم دوستام بودن جلو چشمم ک چجوری بوده رابطشون  نمیدونم ولی میگم ی چیز عادیه الان تو جامعه و ...

از همین الان از همین لحظه بیخیال شوهاا خودم تجربه داشتم ک میگم واقعا واقعا خیلیی چیز بدیه زندگی عادی و بی دغدغتو ازت میگیره خانوادت بهت بدبین میشن از چشمشون میفتی بزو الان از مامانت معذرت بخاهو بگو دیگ خط کشیدم روش فقط ب باباو..بقیه نگو بزا بین مادرتو خودت تموم شه بحرف دوستاتم گوش نده ک اخر همش چیزی جز پشیمونیو ب غلط افتادن نداره بخدا

چه طرز تفکر احمقانه ای همسنات خودشون انداختن تو چاه تو هم باید بندازی هنوز بچه ای نمیدونی پسرا قصدشو ...

اونو ک اره 

چت دوستام: عکس بده عکس 

یا ابراز علاقه های ابکی دو روزه 

من مسخرم میاد ولی خیلی از دخترا جدی میگیرن این ابراز علاقه رو

بازم دوتا تاپیک دیگه بزن  سهمیه ات تموم شه  خب بگو با دوستم حرف میزدم بعدم تو که میت ...

😂😂😂😂😂😂😂

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
اونو ک اره  چت دوستام: عکس بده عکس  یا ابراز علاقه های ابکی دو روزه  من مسخرم میاد ...

اره متاسفانه منم همسنامو میدیدم غصه میخوردم الان میگم چقد خر بودم دوستم میگف همه ۵سال باهم دوست بودن بعد ازدواج کردن الان مذهبیا هم دارن متاسفانه من مذهبی نیستم ولی بنظرم اصلا خوب نیس متاسفانه مذهبی ها هم اینجور روابط رو بد نمیدونن😏

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
دقیقن خودمم دوست ندارم ک داشته باشم کلن خوشم نمیاد ی جوری میگن رل نداری؟ واکنش من نسبت ب کلمه رل ...

آفرین نزار تحقیرت کنن این چیزا گذراست عاقبتم نداره 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
اخه همه هم سنام دارن ب قول دوستمون مخالف رابطه با جنس مخالفم مسخرم میکنن بقیه

منم مسخره میکنن 

واسم مهم نیست ، دوستایی که شبیه خودتن پیدا بکن

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

کلا دوس پسر داشتن خوب نیست میبینم کسایی ک دوسپر دارنو  کسایی ک ندارن واقعا ادم باید بشینه زندگیشو کنه درسشو ادامه بده هرجا دلش خاس با روی باز بره بگرده بوقتش هم با یکی اشنا شه خانوادشم درجریان بزاره با سربلندی ازدواج کنه ن اینکه با جنگو دعوا بین خانواده بره دوسپسرو انتخاب کنه وقتیم تو زندگی ب مشکل خورد بیاد ب پدرو مادر عذاب بده

از همین الان از همین لحظه بیخیال شوهاا خودم تجربه داشتم ک میگم واقعا واقعا خیلیی چیز بدیه زندگی عادی ...

ن عزیزم😊 من دوست پسرم ندارم و نداشتم تا حالا

مادرم هم فوت کردن چند سالیه

خاهر بزرگترم داره و حتی میتونم بگم ماه ب ماه عوض میکنه

مادرم اون موقع هم ک بود مشکلی نداشت با کارای خاهرم یعنی درجریان کاراش بود.محدودیتی از سمت خانواده نیست خودم دوست ندارم از این کارا

اونا دوست نیستن دشمنن... ریشه همچین ادمایی رو از زندگیتون خشک کنین.. اینا همه زندگی خراب کنن جز رسوا ...

آره آفرین 👊

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭