۴ عدد تخم مرغ، یک چهارم پیمانه روغن، یک چهارم پیمانه آب، یک پیمانه سر پر و نصف آرد و یک پیمانه سرخالی شکر ، نصف قاشق چایخوری وانیل ، نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر ، اول تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر چند دقیقه با دور تند هم زن بزنید تا کرمی بشه ، بعد اب و روغن رو اضافه کرده و با دور کند همزن کمی زده ، در حد مخلوط شدن ، حالا همزن رو کنار گذاشته و با لیسک کار رو شروع کنید آرد رو که سه بار الک شده همراه بکینگ پودر ، در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم زده در این مرحله میتونید گردو یا کشمش یا هر چیزی رو به کیک اضافه کنید این مواد برا قالب ۱۸ هست و مدت زمان پخت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر و یا کیک پز هست کیکی عالی برا خامه کشی یا عصرانه ، و یک نکته اینکه من به جای آب از گلاب استفاده میکنم چون دوست دارم ، نوش جانتون