2777
2789

من برا روز پدر پودر کیک میخرم وانیلی یا موزی داخلش موز و گردو میریزم خیلی خوشمزه میشه داخل کیک پز درس میکنم چون پدرم و پدرشوهرم اصلا نمیتونن خامه و اینا بخورن دیگه ساده درس میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ عدد تخم مرغ،  یک چهارم پیمانه روغن،  یک چهارم پیمانه  آب،  یک پیمانه سر پر و نصف آرد و یک پیمانه سرخالی شکر ، نصف قاشق چایخوری وانیل ، نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر ، اول تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر چند دقیقه با دور تند هم زن بزنید تا کرمی بشه ، بعد اب و روغن رو اضافه کرده و با دور کند همزن کمی زده ، در حد مخلوط شدن ، حالا همزن رو کنار گذاشته و با لیسک کار رو شروع کنید آرد رو که سه بار الک شده همراه بکینگ پودر ، در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم زده در این مرحله میتونید گردو یا کشمش یا هر چیزی رو به کیک اضافه کنید این مواد برا قالب ۱۸ هست و مدت زمان پخت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر و یا کیک پز هست کیکی عالی برا خامه کشی یا عصرانه ، و یک نکته اینکه من به جای آب از گلاب استفاده میکنم چون دوست دارم ، نوش جانتون

من برا روز پدر پودر کیک میخرم وانیلی یا موزی داخلش موز و گردو میریزم خیلی خوشمزه میشه داخل کیک پز در ...

کیک پز برقی داری؟ منم دارم یبار مواد کیک رو ریختم و گذاشتم فقط بالاش پخته بود چرا زیرشو باید بذارم رو گاز یا نه

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
کیک پز برقی داری؟ منم دارم یبار مواد کیک رو ریختم و گذاشتم فقط بالاش پخته بود چرا زیرشو باید بذارم ر ...

بله کیک پز برقی دارم

حتما تایمش کم بوده من ۴۰ دیقه میزارم بپزه چربش میکنم کاغذ روغنی میندازم بعد ۴۰ دیقه آمادس خیلیم خوشمزه میشه پفشم عالی 

کیک پز برقی داری؟ منم دارم یبار مواد کیک رو ریختم و گذاشتم فقط بالاش پخته بود چرا زیرشو باید بذارم ر ...

کیک پز رو بزار رو گازو بعد بزن تو برق،ولی گاز رو روشن نکن صرفا برا اینکه میله های گاز فلزی هست و گرمای کیک پز باعث داغ شدن اون میشه و همین باعث میشه حرارت از پایین هم به کیک برسه  یا اینکه ی قابلمه رو برعکس کن و کیک پز رو بزار روش  وحتما  زیرش ی دم کنی بزار که پایینش نسوزه بر اثر گرما ، البته من تو کیک پز و فر هر دو درست میکنم ولی تو کیک پز خیلی راحت تره

ممنون اینو میپزم

من واقعیت اینجوری درست میکنم ، برام هم فرقی نداره تو فر یا کیک پز عالی میشه ، ۴ عدد تخم مرغ،  یک چهارم پیمانه روغن،  یک چهارم پیمانه  آب،  یک پیمانه سر پر و نصف آرد و یک پیمانه سرخالی شکر ، نصف قاشق چایخوری وانیل ، نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر ، اول تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر چند دقیقه با دور تند هم زن بزنید تا کرمی بشه ، بعد اب و روغن رو اضافه کرده و با دور کند همزن کمی زده ، در حد مخلوط شدن ، حالا همزن رو کنار گذاشته و با لیسک کار رو شروع کنید آرد رو که سه بار الک شده همراه بکینگ پودر ، در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم زده در این مرحله میتونید گردو یا کشمش یا هر چیزی رو به کیک اضافه کنید این مواد برا قالب ۱۸ هست و مدت زمان پخت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر و یا کیک پز هست کیکی عالی برا خامه کشی یا عصرانه ، و یک نکته اینکه من به جای آب از گلاب استفاده میکنم چون دوست دارم ، نوش جانتون