2777
2789
عنوان

بیاید دور هم اسم انتخاب کنیم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 53 پست
یکی از دوستاش عوض کرده خیلی راحت بود اونجور که میگفت نمیدونم والا 

اصلا هم راحت نیست اولا که اسم خودش اگه مذهبی باشه تغییر نمیدن بعدشم کلی دنگ فنگ داره دوست من اسمش فاطمه بود رفته بود بکنه فاطمه زهرا ۱ ساله بنده خدا درگیره

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

نازنین

آرمیتا😜

مهسان

ساناز

مهناز

اصلا فکر نکنم اسم رو عوض ب هر اسمی ک میخای

یکی از رفیقام رفت اسمشو عوض کنه چارتا اسم آووردن جلوش ( فاطمه - زینب - زهرا و... )

اون رفیقم گذاشت فاطمه ....

اسمش قمر بود..

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هم راحت نیست اولا که اسم خودش اگه مذهبی باشه تغییر نمیدن بعدشم کلی دنگ فنگ داره دوست من اسمش فا ...

اسمش مذهبی نیست این گیر دادن بستگی داره به شهریم که توش زندگی میکنی یکی از اقوام خواست تغییر بده خیلی سخت شد اما اینجا بهتره 

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×
اصلا هم راحت نیست اولا که اسم خودش اگه مذهبی باشه تغییر نمیدن بعدشم کلی دنگ فنگ داره دوست من اسمش فا ...

فاطمه خالی هم خوبه حالا چ اجباری بود بزاره فاطمه زهرا...

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   
اسمش مذهبی نیست این گیر دادن بستگی داره به شهریم که توش زندگی میکنی یکی از اقوام خواست تغییر بده خیل ...

اسمش چیه؟

نه ربطی به شهر نداره قانون قانونه دیگه همشون باید مراحل قانونی خودشون رو طی کنن 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
نازنین آرمیتا😜 مهسان ساناز مهناز اصلا فکر نکنم اسم رو عوض ب هر اسمی ک میخای یکی از رفیقام رفت ...

طفلکی کلا تو اسم شانس نداشته😐😂

😂😂😐😐 

چی هس اسم دختر داییت حالا؟😉

اسمش چیه؟ نه ربطی به شهر نداره قانون قانونه دیگه همشون باید مراحل قانونی خودشون رو طی کنن 

شیدا یسریی جاها خیلی سخت میگیرن همه جا مثل هم نیس 

شیدا یسریی جاها خیلی سخت میگیرن همه جا مثل هم نیس 

اسمش شیدا؟

خوبه که قشنگه