2777
2789
عنوان

بیاید دور هم اسم انتخاب کنیم😪

382 بازدید | 53 پست

دختر داییم میخاد اسمشو عوض کنه اولین انتخابیش سَما بود اما دید عربیه پشیمون شد بعدش سها که اونم عربی بود از ساینا فعلا خوشش اومده شمام چندتا معرفی کنید 😫🥱

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×

دنیز😍

خیلی قشنگه

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اسم خودم😁😑

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
وای وای احیانا خبر داره که عوض کردن اسم چقد دنگ فنگ داره همه مدارکش بهم میخوره 

یکی از دوستاش عوض کرده خیلی راحت بود اونجور که میگفت نمیدونم والا 

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×