2777
2789

انشالله خوب بشی

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کاری میکنم قرقره...عسل ....دارو...لعنتی اصلا یه اپسیلون فرق نمیکنه چراااا

عزیزم منم مشکوکم به کرونا

بگو حالاتت چطوره

بدن درد و تب و لرز و اینا هم داری؟

ان شاالله به زودی سلامتیت را بدست بیاری

لطفا اعتقاد ندارین ریپلی نکنید حوصله ندارم امشب پود امام کاظم بخور با مایعات زیاد آب عسل و اینا

اتفاقا اعتقاد به طب اسلامی هم دارم ....روزای اول دارو امام کاظم خوردم بدتر کل گلوم آفت زده  داره میسوزه