2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم دوستم داره؟؟؟

365 بازدید | 46 پست

سلام

دوستان یه اقایی حدودا بعد دو هفته از اولین بار که همو دیدیم گفت دوستت دارم

حالا این هیچی

کلا خیلی هوامو داره و از کارای کوچیک بگیرین مثه خوراکی خریدن تا حمایت کردن واسه ادامه تحصیل

برای ارشد یه سری کتاب میخواستم خودش رفته پرسجو کرده و با پول خودش تهیه کرده.. هرچیم اصرار کردم باهاش حساب کنم نذاشت

از نظر کلامی و اینا محبت میکنه منم همینطور

بعد خلاصه اینا یه طرف

موضوعی که هست که باعث شده ذهنم بهش بد بشه

اینه که من با خواهرش دوستم..

گاهی امید، تنها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اومدم امتحانش کنم عکس خودمو گذاشتم مروفم البته بی حجاب و لختی نه..

بعد اومد گفت خیلی خوشگلی و فلان...

اگه دوستم داشت نباید میگفت عکستو بردار؟ حداقل غیر مستقیم؟؟ با توجه به عقایدش

گاهی امید، تنها 

یکی بود میگفت منو دوست داره میخواد باهام ازدواج کنه دقیقا بعد یک هفته منم گفتم نه اینم زنگ میزد اینستامو داشت پیام میداد تلگرام پیام میداد واتساپ پیام میداد سین نمیکردم اخزش گفتم دس از سر من بردار نامزد دارم میرم ب حراست میگمت خیلی پیگیر بود میدونی اخرش چی فهمیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بعد اومدم امتحانش کنم عکس خودمو گذاشتم مروفم البته بی حجاب و لختی نه.. بعد اومد گفت خیلی خوشگلی و ف ...

الان اجازه نداره تحت چ عنوان انر وتهی کنه؟

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
بعد اومدم امتحانش کنم عکس خودمو گذاشتم مروفم البته بی حجاب و لختی نه.. بعد اومد گفت خیلی خوشگلی و ف ...

شاید نمی‌خواد هنوز اون روشو نشونت بده یا خواهرش داره دروغ میگه این دوتا بی شک امکان داره

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐

اخرش فهمیدم کلا همینطوریه پسره دنبال یکی دیگم بوده ک اون شوهرم داشته بعد میگفته ن برین باهاش صحبت کنین شاید طلاق گرفته خدا میدونه مزاحم چند نفر دیگم شده

میخوام بگم کسی ک بعد ۲ هفته وا میده فکر نکن خیلی فرق داری این ادم سابقشو داشته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یکی بود میگفت منو دوست داره میخواد باهام ازدواج کنه دقیقا بعد یک هفته منم گفتم نه اینم زنگ میزد اینس ...

🤔🤔🤔

البته صرفا دوستت دارم گفتن که منم باور نمیکنم.. این عملم میکرد فقط میگم دیگه همین مورد که تعریف کردم باعث شد شک کنم

گاهی امید، تنها 
یکی بود میگفت منو دوست داره میخواد باهام ازدواج کنه دقیقا بعد یک هفته منم گفتم نه اینم زنگ میزد اینس ...

چی؟😯😅

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐