2777
2789
عنوان

دردودل💔

112 بازدید | 24 پست

دوست 20 سالمو امشب انفالو کردم😔یکسالو نیم اصلا باهام حرف نمیزد و هیچ زنگ و پیامی نمیداد من چندبار بهش گفتم کجایی بیا پیشم بهونه اورد که ترم اخرم و کارای دانشگاهمو میکنم مامانم سرطان گرفت یک زنگ نزد بپرسه چی شد خوبه یا نه دوروزه زنداییم فوت شدن حتی با اینکه فهمید تسلیت هم نگف خیلی مننظر بودم و بهش امید داشتم حداقل ارومم کنه منم توی شرایط خوبی نبودم یکهو انفالو کردم💔

بازم نمیدونم کارام اشتباه بوده یا نه چیکار باید میکردم؟

هر "مهمی" یه روز بی‌اهميت ميشه صبركن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت بیخیال

همچین ادمی دوست نیس وااااااالا

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️
عزیزم شاید خودشم گرفتاره

نمیدونم شاید اخه بهش گفته بودم من اینجوری شدم توام هروقت خدایی نکرده مشکلی داشتی به من بگو من هرروز بیمارستانم دنبال دارو و اینا کرونا گرفتم اونم انگار نه انگار

تو که دوستته منی که عشقم برا یکی دیگس الان چی بگم💔💔

برای هر شرایطی واقعا سخته ادم چشمش منتظره حالا هرکی باشه خیلی سخته 😔

نمیدونم شاید اخه بهش گفته بودم من اینجوری شدم توام هروقت خدایی نکرده مشکلی داشتی به من بگو من هرروز ...

خدا به خودت و مامانت سلامتی بده عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
مرسی 🙏❤اخه دلم میسوزه حیفه یکهو بره، بیاد بگه مشکلم چیه یا قهرش برای چیه

ی بار   باهاش    حرف بزن    بگو   اگه مشکلی داری کمک میخوای یگو اگر اتفاقی افتاده بکو   

اگه دیدی به ارتباطتون تمایل نداش   خودتو کوچیک نکن