2777
2789

از خودم شروع میکنم

همیشه آرزو میکردم کاشکی مامانم دوسم داشت...

کاشکی درکم میکرد

(بچه نیستم ولی واقعا بعضی اوقات دلم میگیره)

حسرت محبت به دلم مونده

حرفی ندارم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه دوست داشتم زمان به عقب برگرده با خودم اینکار نمیکردم این  اتفاق بد بهم نمیفتاد البته راضی هم از مامانم اینا  ولی میگم کاش مواظبم بیشتر بود،  

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 

کاش خانوادم پرو بالمو نمیبستن ک واسه کارایی کوچیکی ک دلخوشیمه بخام در ب در بفکر ازدواج باشم وانقد دنبال ازاد شدن اززندانی ک برام ساختن باشم ک نفهمم انتخابم درسته یاغلط 

کاش دلخوشیامو ازم نمیگرفتن

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

کاش بیشتر واسه آرزوهام تلاش می‌کردم کاش بیشتر قدرش رو میدونستم کاش نمی رفت کاش وقتی بود واسه بودنش خداروشکر میکردم کاش یکمی هم خودمو دوست داشتم تا انقدر الان خودمو عذاب ندم کاش مامانم درکم میکرد و میومد یکم باهام حرف میزد کاش زودتر تموم میشد این زندگی

کاش تو خونواده ی به دنیا میومدم ک محدودم نمیکردن ازادی داشتم حق انتخاب داشتم میزاشتن زندگی میکردم... ...

میفهممت

من قبلا واقعا فکر میکردم که توی زندگیم نقشی هم دارم ولی الان به چشم خودم دیدم که فقط یه عروسکم که بقیه برام تصمیم میگیرن

از شغل و تحصیلات بگیر تا ازدواج