2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم کامل ولی باز سوالی دارم از کسی که میدونه و انجام داده

ان شاءالله حاجت روا بشید⚘

من نمیدونم تاحالا نخوندم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
بپرسین شاید تونستم جواب بدم

عزیزم من برا چله میخام نائب بگیرم که کامل چهل روزو برام بخونه چون خودم هم درس و کلاس دارم وقت نمیکنم هم ختم صدهزار صلواتو دارم، کانال تلگرام چله حق شناس طلبه از حوزه بهم معرفی کردن که چهل روزو برام نائب بشه هدیش هم ۷۰۰ تومنع.. الان من خیلی میترسم نمیدونم خودم تو این چهل روز باید چکارایی بکنم چه کارایی نکنم که باطل نشه زحمات اونم خراب نشه 

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃
عزیزم من برا چله میخام نائب بگیرم که کامل چهل روزو برام بخونه چون خودم هم درس و کلاس دارم وقت نمیکنم ...

تمام واجبات رو انجام بدید اصلا تو این چهل روز نباید نمازهاتون قضا بشه.

حجاب رو رعایت کنید

دروغ غیبت تهمت ممنوع

آهنگ گوش ندید

با نامحرم حرف نزنید(مگر حرف واجب وضروری)

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
بپرس عزیزم

عزیزم من حاجتم جوریه که نمیدونم میشه با چله حل شه یا نه، برای ازدواجه با کسی که دوسش دارم ولی واقعا محاله ممکنه که شرایط جوری بشه بیاد تو این چهل روز درخاست ازدواج بده، عاخع اولا که اون منو دوس نداره دوما اون شرایطش کامل تکمیل نیست و بقول خودش تا کامل تکمیل نشه به ازدواج فکر نمیکنه.. ینی اصن از طرف اون شرایط و حس و ... وجود نداره. بنظرت حاجتم ازدواج با این اقا باشه ممکنه اصن؟

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃