2777
2789
عنوان

ماه های اول بارداری

117 بازدید | 11 پست

کیا ماه های اول یا دوم بارداریشون هست؟میشه از حالت هاتون بگید،،من زود زود کمر درد میگیرم و زیر شکمم کمی درد میکنه،کسلی خسته ام کرده،سوزش معده دارم جوری که تا گلوم میسوزه،،به نظرتون اینا طبیعی؟

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید
تعریق بیش از حد دلدرد یکم کمردرد یکم سینه هام میترکه سرمم هفته چهار گیج میرف الان نمیره ولی

الان هفته ی چندمی،قلب جنین رو تو چند هفتگی شنیدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟ نظراتتو قسمت پانیک خوندم . میشه بگی چیکار کردی خوب شدی؟

سلام مرسی خوبم،،پانیک یه جور حالت تلقینی هستش ،باید بفهمی وقتی پانیک بیاد سراغت با چی میتونی خوب میشی،اون وقت اون چیز میشه نقطه ی قوتت،،،من با قرصی که دکتر بهم داده بود خوب میشدم بخاطر اون وقتی اون قرص همراهم بود استرس پانیک رو نداشتم و کم کم خوب شدم،،،ولی الان که دیگه میدونم اگه چیزی بشه نمیتونم اون قرص رو بخورم بعضی وقتا استرس میگیرم ولی سعی میکنم زود از ذهنم بیرون کنم

ایشالا خوب میشی،دکتر رفتی؟

نه گلم ی کتاب خوب در این زمینه پیدا کردم و همچنین ی دوست خوب ک قبل از من این بیماری رو تجربه کرده . دارم خوب میشم شکر خدا . کتابش اینه رهایی از حملات پانیک و اختلالات اضطرابی وابسته ب آن نوشته برانوین فاکس