2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 155 پست

به به مبارک باشه 

ان شاء الله به سلامتی 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ این امپول بی بی چکو مثبت میکنه؟امپول ازاد سازیه دیگ فکرنکنم ربطی ب بی بی چک داشته باشه

مبارکه انشالله حتما درسته فردا اول صبح ازمایشگاه باش😁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تا خوده روز ۱۴ کاذبه...بعد از اون مبارکه

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

@ناز_گل_آقامونم  

@mino1380  

بچه ها بالاخره منم بی بی چک مثبت دیدم😍

ب نظرتون کاذب نیست؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
😍😍وای سلام آجی  دلم برات تنگ شده بود 😍چطوری  خبری نشد از حاجتت😍همش به یادتم

سلام عزیزدلم نه گلم تو این شب عزیز دعام کن با دل پااکت

خودت خوبی خواهر قشنگم؟

خدایا خودت برام معجزه کن.
تا خوده روز ۱۴ کاذبه...بعد از اون مبارکه

😍😍😍

وااااای خداکنه

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
مگ این امپول بی بی چکو مثبت میکنه؟امپول ازاد سازیه دیگ فکرنکنم ربطی ب بی بی چک داشته باشه مبارکه ان ...

چرا تا ۱۴ روز باعث بی بی چک کاذب میشه

چون دقیقا هورمون بارداری هست hcg

ولی بعد ۱۴ روز دیگ اثرش میره اما من باورم نمیشه هنوز😅😍

مبارکه عزیزم نه کاذب نیس.من ده روز بعد امپول زدم منفی بود. ۵روز بعد موعدم زدم مثبت بود. توکل کن بخدا

ممنون😍😍😍😍

چرا انقد طول کشید عزیزم

تنبلی تخمدان داشتم خیلی سختی کشیدم خداروشکر ولی حالا قدرشو میدونم

😍😍ای خدا یعنی میشه امروز حاجتتو بده  بیای بگی شد خوبم خداروشکر❤❤🌼

فدای دل مهربونت خداروشکر گلم🙏

ان شاءالله عزیزم 

موفق باشی و خوشبخت عزیزدلم ❤❤💚💚

خدایا خودت برام معجزه کن.