2777
2789

میشه بگین ؟ من توی درسای محاسباتی واقعا استعداد ندارم استعدادم توی انسانیه بیشتر اما علاقه زیادی دارم تست زنی هم شروع کردم حالا میشه بگین کارم چقد سخته

چون شصت درصد کتکور دیگ ب دوازدهمه منم میرم کلاس کتکور سال دیگ که تقویت شم توی درسای نحاسباتی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

با افزایش ظرفیت پزشکی جا برای رشته های مث اتاق عمل بیشتر باز شده نگران نباش اگه خوب بخونی این چند ماه رو انشالله قبول میشی
نمیدونم شما علاقه داری یا نه ولی پرستاری بازار کارش خیلی بهتره و درامدشم بیشتر و راحتم استخدام میشی

با افزایش ظرفیت پزشکی جا برای رشته های مث اتاق عمل بیشتر باز شده نگران نباش اگه خوب بخونی این چند ما ...

من یازدهمم فعلا پرستاری دوس ندارم 

ببخشید ب نظرتون تغییرات کنکور چرا همه میگن ب ضررمونه ب نظرم بهتره مثلا من اصن کلاس کنکو نرفتم الان ضعیفم تو محاسباتیا اما دوازدهم میرم دیگ خیلی بهتره واسم چون شصت درصدش ب اون چیزای دوازدهمه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازدهمم فعلا پرستاری دوس ندارم  ببخشید ب نظرتون تغییرات کنکور چرا همه میگن ب ضررمونه ب نظرم ...

میدونی عزیزم دروس عمومی یکم خوندنش راحت تره و همه میگن مثلا دینی رو 60_70 میزنیم ولی ریاضی و فیزیک سخت تره و هرکسی نمیتونه راحت بالا بزنه
و چون شیمی هم تغریبا خیلی سخت شده
بچها فقط زیست رو میتونن برا همین میگن خوب نیس
ولی شما بنظرم از الان شروع کن
اولویت روبزار دروس تخصصی ولی عمومی رو هم حتما بخون
فیلم اموزشی هم ببین کمک میکنه موسسه آلا رایگانه 

میدونی عزیزم دروس عمومی یکم خوندنش راحت تره و همه میگن مثلا دینی رو 60_70 میزنیم ولی ریاضی و فیزیک س ...

اره اما از عمومیا سال دوازدهم میشه نمره اورد

ب جز الا دیگ فیلم از کجا ببینم  ؟ ببخشید سوالام زیاد شد❤

اره اما از عمومیا سال دوازدهم میشه نمره اورد ب جز الا دیگ فیلم از کجا ببینم  ؟ ببخشید سوالام ز ...

نه فداتشم راحت باش
اگه میخوای یه جای ثبت نام کن
ولی اگه نمیخوای هزینه کنی تو تلگرام همه کلاسای انلاین پخش میشه از اونجا ببین

نه فداتشم راحت باش اگه میخوای یه جای ثبت نام کن ولی اگه نمیخوای هزینه کنی تو تلگرام همه کلاسای انلا ...

مرسی خیلی ممنون ازتون❤❤❤