2777
2789

پسرعموم قبلا منو خیلی میخواست اومد خواستگاریم اینا من بچه بودم ۱۶ سالم اینا بود که جواب نه دادیم یمدتم باهام حرف اینا میزدسم اون الان متاهله چند ماهه ازدواج کرده منم عقد کردم گوشیم دست برادرزاده ام بود دیدم‌زنگ زده بعد یساعت پسر عموم زنگ زد ج دادم سلام احوالپرسی کردیم گفتم ببخشید گوشی دست نیکان بود گفت عیب نداره بعد یهو گف نیکا گفتم بله چن ثانیه هیچی نگف بعد گف هیچی خدافظی کردیم 😐

بچه ها فک نکنه من عمدا زنگ زدم یا دروغ گفتم  شانس گوه من بین اون همه مخاطب به این زنگ زده 😭😭😭😭😭😭😭😭

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تابلو‌بازی درنیاری.....نه از این فکرا نمیکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب چرا شمارشو داری؟

😐

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻