2777
2789
عنوان

از این دو مدل مبل کدومو بخرم؟

331 بازدید | 24 پست

سلام خانمای عزیز... من دو تا پسر بچه کوچیک شیطون دارم و نمی‌خوام خیلی مبل گرونی بخرم.. خونم ی دست مبل ال برا جلو تی وی داره... الان میخوام ی دست مبل با نهارخوریش برا نشیمن بگیرم.. عکس اول مال ی دست اسپرته نوه حدود 50تمن...عکس دوم مال ی دست مبل کلاسیکه که خیلی کم کارکرده 50تمن...بنظرت کدومش رو بخرم؟ چون کلا بیشتر از 50نمیخوام هزینه کنم تا بچه هام بزرگ شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا اولی

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
جدی؟ با اینکه نو دومی90تمنه؟ و این تقریبا نوه

اره کلا اون سبکو بیشتر میپسندم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪