2777
2789

پدرم مریضی سختی داره

و تنها تکیه گاه خونمونه، تنها مرد خونمون...

هیچ فامیل نزدیکی هم نداریم که کمکمون کنه

تنها راهم اینه یجور متوسل بشم به خدا که شفاش بده

یجور که دل زمین و زمون بلرزه و خدا رحم کنه بهمون

راهی هست؟

نذری... دعایی...🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت به شهید عباس دانشگر خواستم هر چی بهم دادن

ازشون بخواه..

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
اگه بشه هم من ميگن فقط يك اتفاق بوده و يك تصادف خرافاته همش

هیچوقت به کسی که تنها و تنها امیدش شفا و معجزه ی خداس این حرفو نزنین آخه آدما با امید زنده هستن...🥲

این نظرتونو به کسی بگین که نیازی به معجزه نداره

بیشتر درکتون میکنه قطعا

عزیزم گوسفندی قربونی کنید و صدقه بدین .ختم قرآن هدیه به ائمه و شهدا .صدقه برای سلامتی امام زمان و دعا برای پدرتون .صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی و شهید سعید سامانلو .هرتعداد که میتونید 

انشاءالله که زودتر حالشون بهتر بشه 

بله من شنیدم.
صلوات خاصه حضرت فاطمه 530 بار در یک نوبت
صلوات هدیه برای ظهور امام زمان.
صلوات برای حضرت زینب
سفره حضرت رقیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.