2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت. من ۳ساعته رو زمین میخزم😐

من صب   ۱۱ بیدار میشم.اتاقو مرتب میکنم‌ میزم غذا رو می پزم . همرده غ ا . آشپزخونه رو یه گردگیری کوچولو میکنم و خونه رو جارو دستی میکشم.. بعد نهار همسر ۳ میره

همه  ظرفارو میشورم و مزتب میزارم سر جاش هال رو مرتب میکنم و یه جارو دیگه و میرم تو اتاق لالا.

شبم همسرم رفت اتاق برا خواب دوباره مرتب میکنم همه جارو   و جارو میکشم  .

چون همیشه هرچیزیو میزارم سرجاش همون لحظه و هرچی کثیف شه سریع تمییز میکنم  براهمین وقت زیادی نمیبره

دقیقا منم همینطور.شاید باورت نشه جدیدا به اونا یی که بی خیالن حسودیم میشه

منم دقیقا، دوستم اومده بود خونم می‌گفت خوشبحالت چقدر خوبه همیشه خونت اینقدر تمیز و مرتبه انگار که مهمون داری و همه چیز آماده است. گفتم فک میکنی خوبه. خودم کلافه شدم و اتفاقا به تو حیودی میکنم که بیخیالی😅

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
من برعکس شمام میخوام از این همه تنبلی دست بکشم😅

بنظرم همه چیز تعادلش خوبه. کمتر یا بیشتر بودنش باعثه رنجه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
طفلکی آقای منم اگه خونه باشه تمیز میکنه دلم میسوزه براش چه زنی گرفته😂

بخدا منم دلم براش میسوزه😂

از وقتی ازدواج کردیم یه دونه ظرف هم نشستم همه ظرفا رو میشوره تمیزکاری هم دونفری😂

حتی چند بار بهش گفتم تو خلی که زن گرفتی😂😂

کاربر تعلیق شده :/

من غیر از ظرفا و گاز که همیشه سریع میشورم و پاک میکنم تو بقیه کارا تنبلم ولی وقتی پاشم سر یه ساعت کلی کارا انجام میشه فقط مسئله اینه ک زورم میاد پاشم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

هر چیزی بر میدارم میذارم سرجاش.کلا سه تا نیم ساعت تو خونه کار میکنم.

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺