خانوما من ده روز پیش دو تا جنین بلاست انتقال دادم و از روز چهارشنبه بی بی چکام مثبت میشدن امروز رفتم ازمایش که میشد شروع روز یازدهم بتام ۱۵ بود ،خیلی نا امید شدم دوباره گفتن سه شنبه بیا ازمایش ،به نظرتون خیلی کم نیست،کسی تجربه داره لطفا بهم بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب عزیزم آزمایش که منفیه.. ولی خییلی زود رفتی بی بی هم عجیبه اینقدر زود مثبت شده یکم صبر ک ...
ازمایشگاه گفت جواب تست مشکوکه زیر ۱۰ منفیه میشه گفت روز دهم تموم نشده دکتر خودش ازمایش نوشت چون بلاست بود جنینام ،اون کسی که برام ازمایش میگرفتم گفت خیلی زوده ولی کاملا نامید شدم دو روز بود بی بی چکام مثبت میشد
آزمایشم الکی نده یه بنده خدایی اینجا میگف خونو رقیق میکنه برا لقاحو اینا خوب نیس یه هفته صبر کن ای ...
من کاشت جنین ۵ روزه داشتم دکتر خودش نوشت واسه روز یازدهم یعنی اگه دقیق بخوام با ساعتش حساب کنم ده روزم تموم شد سه چهار ساعت مونده به روز یازده بتام ۱۵ بود گفتن مشکوک ولی من کلا ناامید شدم چون عدد بتا نرمال نیست نگر یه معجزه بشه کلی بغل شوهرم گریه کردم