2777
2789
عنوان

نیم ساعت بیشتر وقت ندارم

204 بازدید | 21 پست

شوهرم رفته بیرون هرچی میگم منو ببر خونه مامانم گوش نمیده لج کرده ،میگم تا میاد خودم بی خبر برم بعد بهش بگم

موندم چکار کنم؟؟؟؟راهنمایی لطفا

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدو مرز زندگی هرکس خودش میدونه ببین اگه بری چی میشه؟ 

نمیدونم چی میشه احتمالا میاد اونجا میگه چرا بی خبر رفتی خودم میبردمت

در صورتی که نمیبرد 

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
به نظرم نرو اگه میگه نرو نرو بدی بعد بهش بگی اعصبی میشه تجربه کردم که میگم

چکار کنم پس تنهایی پوسیدم خونه

تپش قلب گرفتم

بهشم میگم میگه چه خبره اونجا😥😥😥😥

نمیدونم چی میشه احتمالا میاد اونجا میگه چرا بی خبر رفتی خودم میبردمت در صورتی که نمیبرد 

دراین حد خوب برو. میگم دوراز جون نشی مث دختر زن اهوازیه. سرخونه رفتن مادر

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍🤰❤️
چکار کنم پس تنهایی پوسیدم خونه تپش قلب گرفتم بهشم میگم میگه چه خبره اونجا😥😥😥😥

خودتو با همین سایت سرگرم کن تا میاد ولی نرو بدون اجازه ببخشید می پرسم مشکلی داره با خانوادت که نمیزاره

خودتو با همین سایت سرگرم کن تا میاد ولی نرو بدون اجازه ببخشید می پرسم مشکلی داره با خانوادت که نمیزا ...

مشکل زیاد داشتیم رابطمون بهتر شده الان

بعد چندماه تازه اشتی کردیم اصلا دلم نبود برگردم حالام همش تو فکر خونه مامانمم

دراین حد خوب برو. میگم دوراز جون نشی مث دختر زن اهوازیه. سرخونه رفتن مادر

اون مگه فرار نکرده بود ترکیه؟؟؟

شوهر من سابقه دست بزن داره از اون روز این اتفاق افتاده طپش قلبم بیشتر شده

نمیدونم برم یا نه ای خدااا

چرا برگشتم😭😭😭😭

دلیلش هرچی بود این حقش نبود. نری بهتره

اره طفلی خیلی اعصابم ریخته بهم 

چشم خواهر😇

اشکالی نداره صبور باش من ای روزها رو گذراندم فقط گذر زمان بهترش میکنه 

مرسی خانوم مهربون👌😘