2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تورو خداااا😑😑 قاطی نکن اصلااا همون وایتکس کافیه ماسک فیلت ر دار بزن دستکشم استفاده کن داغون نکنی خودتو

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

وای چند سال پیش بود مادر شوهر م بهم گفت جرم گیر واتیکس رو قاطی کن،برای کاشی و سرامیک آشپزخونه 

چی شد،،،،یک لحظه یه دودی زد بالا و همش رفت تو حلقم،بعد از سرفه کارم به بیمارستان کشید

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺

اون کاشی چقدر ارزش داره که سلامتی خودت و به خطز میندازی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
وای چند سال پیش بود مادر شوهر م بهم گفت جرم گیر واتیکس رو قاطی کن،برای کاشی و سرامیک آشپزخونه  ...

خدا رحم کرده بهت

چتد سال پیش نزدیک عید یکی ب مادرش میگه شوینده هارو قاطی کن حموم رو با اونا بشور بیچاره مادره فوت شد 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖