2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسم خودت تینا  پس اسم دخمل گلمون میشه ترنم  انشاالله ک خیر  وگ تو اقدام بودی پاشو ...

عشقم 19 سالمه مجردم(:

ولی یعنی میشه یه روز ترنم دار شم😍

دستمو ول نکن که زمین میخورم...

من چند روز پیش خواب دیدم یه خواهر نوزاد دارم رفته بود زیر تخت آوردمش بیرون کلیی ذوق کرد 😂😂

بردمش حموم مامانم میگف دستتو بگیره زیر سرش ، حواست باشه .... 

خیلی حس خوبی بود ( من خواهر ندارم😐😂 ولی جاش ی داداش مهربونم دارم)

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من چند روز پیش خواب دیدم یه خواهر نوزاد دارم رفته بود زیر تخت آوردمش بیرون کلیی ذوق کرد 😂😂 بردمش ...

وااای دیدی آدم چه ذوق مرگ میشه تو خواب یه حالی میشه؟😍😍😍

وااای دیدی آدم چه ذوق مرگ میشه تو خواب یه حالی میشه؟😍😍😍

آره خیلی خوبه 

من مامانم میگه من که از تو خیری ندیدم😐😂 ، شوهر که کردی میرم سرپرستی یه دختر نه ، ده ساله را میگیرم 

از الان ذوق دارم😂😂😂

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
🤣🤣وای خدا چ سوتی دادم  اره میشه فعلا برو خواهر دنبال شوشو تا بچه چقدر هولی🤣😁

نه عزیزم تو که نمیدونستی

آخه شوشو ندوس😂😂😂

نه عزیزم تو که نمیدونستی آخه شوشو ندوس😂😂😂

عزیزم مثل لین میمونه قیصی دوست نداشته باشی ولی هسته اش و دوست داشته باشی

باید قیصی بخری بعد هسته شو بخوری دیگ 🤣

فقط امید وارم مغزت منحرف نباشه😁

عزیزم مثل لین میمونه قیصی دوست نداشته باشی ولی هسته اش و دوست داشته باشی باید قیصی بخری بعد هسته شو ...

مثال کاملا به جایی بود...خب پس شوشو پیدا کردی خبرم کن...پیش به سوی ترنم و توهان مامان😍😍😍