2777
2789

سلام بچه ها واقعا ازاین کلمه( زن ذلیل) خوشم نمیاد این یه جور تحریکه بنظرمن 

شوهرمن همه جوره برام خوبه بهترینه عاشق هم هستیم و خیلی همدیگرو دوستداریم بخاطرهمین اون ب خواسته های من ارزش میزاره من ب خواسته های اون ودرکل زندگی ارومی داریم وعشق بینمون باعث شده خیلی همدیگرو درک کنیم.

پسرعموی شوهرم دیشب خونمون بود با شوهرم شریک کاری هستن پیش خواهرشوهرم اینا ب شوهرم‌گفت زن ذلیل که دفعه اولش نیست چندین‌باری هم گفته نمیدونم چی بگم چه حرفی بزنم؟؟؟؟بنظرتون ایندفعه گفت چی بگم ک دهنشو ببنده؟؟؟

من دوتادوست داشتم بمن میگفتن مردذلیل....بعدامعلوم شدجفتشون فدایی شوهراشونن

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

بگو شوهر من زن زلیل نیست 

این عشق زیادی بین ماست ک تو این فکرو کردی ک زن ذلیله

حسود خان

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتادوست داشتم بمن میگفتن مردذلیل....بعدامعلوم شدجفتشون فدایی شوهراشونن

بله واقعا هم همینطوره ولی نمیدونم چ مرگشونه این حرفای چرت میزنن مثلا میخوان چیو بگن

این عبارتا رو‌ معمولا کسانی که یه حسادت پنهان دارن یا با خانواده مشکل عاطفی دارن، به کار می‌برن.

شما بگید خانواده‌دوستی، ذلت نیست، عین سربلندیه.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
بله واقعا هم همینطوره ولی نمیدونم چ مرگشونه این حرفای چرت میزنن مثلا میخوان چیو بگن

ازحسودی دارن میمیرن...همین

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

ازش بپرس آقای فلانی کتاب بیشعوری رو‌خوندین اخیرا خیلی باب شده ؟اگر گفت نه بگو جالبه هرکس باید بخونه نخونده اگر گفت آره بگو همین دیگه خیلیامون فقط میخونیم رد میشیم اگر گفت چطور مگه بگو هیچی مطالعه خیلی خوبه سطح شعور روافزایش میده

بگو از کی تا حالا به مردی که خوب و عاقل میگن زن زلیل نکنه حسودی میکنین که خوبه بزار دهن شو ببنده 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

فقط از اینکه با هم خوبین حسودی میکنن چون حتما خودشون اینطوری نیستن

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
ازش بپرس آقای فلانی کتاب بیشعوری رو‌خوندین اخیرا خیلی باب شده ؟اگر گفت نه بگو جالبه هرکس باید بخونه ...

اون کلا چنین چیزی نشنیده...

پدرم فوت شده دیشب میگه پدرت کشیده وبعدالکل مصرف کرده سنگکوب کرده؟

درحالیکه پدرمن سکته قلبی کرده بود دکتر گفته بود ۲۰درصد قلبت کارمیکنه باید سیگارو بذاری کنار متاسفانه پدرمم قطع نکرد وفوت کرد حالا چنین حرفایی ادمو داغون میکنه