2777
2789
عنوان

خسته ام😐

163 بازدید | 10 پست

چیکار کنم واقعا خسته ام اصلا حوصله ندارم نه حوصله درس خوندن نه حوصله انجام کار دیگه اصلا حوصله ندارم دلم میخواد بیفتم اینور و اونور فقط اه واقعا حوصله هیچی و هیچ کسو ندارم چیکار کنم به نظرتون اصلا از رشته ام هم خوشم نمیاد یعنی با میل خودم رفتم ولی الان میگم اشتباه کردم نمیدونم برم عوض کنم یا نه آخه انقدر سر درگمم نمیدونم چی درسته چی غلطه اصلا حوصله ندارم پیشنهادی ندارین😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دبیرستانم رشته تجربی😖 با هزارتا امید و ارزو اومدم ولی دیگه نمیکشم😔 نمراتم همه بده هر کاری می ...

منم تجربیم دوسش دارم 

نوبت اول درس نخوندم کلا معدلم 16.5 شد 

الان دارم مث سگ میخونم 

به هدفت فک کن ب شغلی که بهش علاقه داری 

خودتو تو اون جایگاه فرض کن 

اینطوری انرژی میگیری 

راستی کلاس چندمی؟

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
تغییر رشته بده

آخه الان پاشم برم رشته دیگه درس های اونارو چیکار کنم درس هایی که تا حالا خوندن😭

مثلا تصور کن برم انسانی خب الان چیکار کنمم😭

اونا اون همه درس خوندننن😭

منم تجربیم دوسش دارم  نوبت اول درس نخوندم کلا معدلم 16.5 شد  الان دارم مث سگ میخونم  ...

ععع پس هم رشته ایم😍💜

( بلاخره تو زندگیم یکی رو هم رشته خودم دیدم😁راستش من خیلی تنهام برای همین واقعا قاطی کردم تا نهم یک عالمه دوست داشتم ولی جدیدا از وقتی انتخاب رشته کردیم هیچ کدوم از دوستام نیومدن تجربی همه رفتن انسانی و من تنها موندم تو کلاسمونم هیچ کس نیست که مثل من باشه که باهاش دوست بشم برای همین تنها تنهام😖تنهایی اذیتم میکنه😖)

من خودم خیلی علاقه داشتم یعنی به خاطر هدفم اومدم این رشته به اجبار خانواده نبود واقعا به خواسته خودم اومدم و از اول سال هم خیلی تلاش کردم ولی ترم اول نمراتم خیلی بد شد واقعا با دیدن نمراتم و وضعیتم خسته شدم یعنی تیر اخر بود دیگه دیدم فایده نداره اینطوری برای همین ناامید شدم یعنی شاید نمره خوبی بگیرم اینطوری قاطی نکنم ولی الان وضعیتو میبینم دیگه ناامید شدم😔😔😔

البته به ترم دوم امیدوارم و دارم تلاش میکنم یعنی دلم میخواد تلاش کنم خودمو تو اون جایگاهی که میخوام میبینم ولی بهم انرژی نمیده یعنی هر کاری میکنم نمیتونم خودمو جمع و جور کنم انرژی ندارم 😭

امسال دهمم و نوبت اول معدلم ۱۵ شد😭😭😭😭

ععع پس هم رشته ایم😍💜 ( بلاخره تو زندگیم یکی رو هم رشته خودم دیدم😁راستش من خیلی تنهام برای همین و ...

ببین تو تازه اومدی دبیرستان 

حجم درسا یهو زیاد شده 

طبیعیه ک افت کنی 

هر کسی هم کار جدیدی رو شروع کنه طبیعتاً اوایلش میلنگه 

دیگه قلق کار اومده دستت 

تلاش کن به نتیجه میرسی 

منم دارم همینکارو میکنم 

سعی کن از معدلت عبرت بگیری

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
ببین تو تازه اومدی دبیرستان  حجم درسا یهو زیاد شده  طبیعیه ک افت کنی  هر کسی هم کا ...

دقیقا درسته👌کاملا باهات موافقم👌

شما کلاس چندمی امسال ؟ چون رشته تجربی هستی گفتم بعضی اوقات ازت مشورت بگیرم که مثلا چجوری هر درسو بخونم و اینا حالا بهت درخواست میدم خوشحال میشم قبول کنی😅