2777
2789
عنوان

تغییر نکردن بینی گوشتی بعد از عمل

8658 بازدید | 50 پست

سلام، الان سه ماه پیش بینی گوشتی ام رو پیش یکی از بهترین و گرون ترین دکترهای تهران عمل کردم، اما دریغ از یک ذره تغییر، خیلی ناراحت و افسرده شدم، 33 تومان هزینه عمل بینی ام شد، کلی دردسر های بعد از عمل تا سه ماه چسب زدن کشیدم، حالا که بعد سه ماه چسب رو باز کردم آنقدر بی تغییر هست که خداشاهده به کسی نگم عمل کردم متوجه نمیشه،

الان میدونید ناراحتی ام از چیه؟ اینکه سبک کار دکتر من طبیعی هست و همه را طبیعی عمل میکنه چی گوشتی چه استخوانی، 

الان غصه میخورم که پیش یک فانتزی کار نرفتم، میگم اگر پیش دکتر فانتزی میرفتم شاید تغییر می‌کرد، اما اطرافیانم میگن چون بینی ات گوشتی بود و قوز و شکستگی هم نداشت، پیش فانتزی کار هم تغییری نمی‌کرد 

واقعا حس بدیه بعد این همه هزینه و سختی میبینی کلا شاید 10 درصد تغییر کردی 

چند ماه پیش که دنبال دکتر بینی بودم نمونه کارهای دکترهای فانتزی میدیدم تو اینستا مثل دکتر علی محمدخانی و دکتر ایلخانی، اما میترسیدم برم پیششون و خیلی کوچک و خراب کنند، گفتم پیش این دکتر طبیعی کار برم ولی ریسک خرابی نداشته باشم بهتره، اما دریغ از یک ذره تغییر، به نظرتون بینی گوشتی پیش فانتزی کار بره خیلی تغییر میکنه یا کلا همینه؟؟؟ 

خب گلم بینی گوشتی همینه تو ک قوز نداشتی چرا نرفتی پلاسما جت.. 

اون فقط کوچیک میکنه بینی رو 

تازه بینی هم بعد عمل تا 1 سال باد داره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من بینیش خیلییی گوشتی بود دکتر عمل کرد خیلی خوب شد..ده سال پیش...ولی مشکل تنفسی پیدا کرده..دکترم گفته غضروف نداشتی..همس چربی بوده..چرببا رو برداشتع دماغ خواهرم افتاده رو سوراخ بینی اونم تنگ شدن..

دکترت کی بود؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خب گلم بینی گوشتی همینه تو ک قوز نداشتی چرا نرفتی پلاسما جت..  اون فقط کوچیک میکنه بینی رو&nbs ...

اره دقیقا غوز و شکستگی هم نداشتم که بگم لا اقل قوزش رو برداشت برام!!! فقط پاینش کوفته بود، الان فقط یکم جمع شده، این نمونه عکسهای اینستا که زده بینی گوشتی، عکس قبلش کلی از من پهن تره، ولی بعد عمل سرش شده قد یک نقطه با کلی قوس قشنگ نمی دونم واقعی هست یا نه، برای من که نشد، شاید دکترم طبیعی عمل کرده، قبل عمل دکترم گفت خیلی تغییری نیمکنی، من باور نکردم

در ضمن پلاسما جت تحقیق کردم گفتن جای نقطه نقطه هاش دون دون رو بینی میمونه و شبیه دون دون میشی!! ترسیدم نرفتم 

خواهر من بینیش خیلییی گوشتی بود دکتر عمل کرد خیلی خوب شد..ده سال پیش...ولی مشکل تنفسی پیدا کرده..دکت ...

اره دقیقا منم ترسیدم اگر برم دکتر فانتزی کار خیلی کوچک کنه و من خوشم بیاد اما دیگه مشکل تنفسی پیدا کنم، گفتم این طبیعی کار برم کم کوچک کنه ولی مشکل تنفسی پیدا کنم بهتره، واقعا هم از نظر تنفس و قرینگی کارش خیلی خوب بوده، اما اصلا سبک فانتزی و سربالا و قوس زیاد نداده، کاملا طبیعی فقط 20 درصد بینی ام رو کوچک کرده، خیلی ها متوجه نشدن اصلا عمل کردم 

اره دقیقا غوز و شکستگی هم نداشتم که بگم لا اقل قوزش رو برداشت برام!!! فقط پاینش کوفته بود، الان فقط ...

دیگه دکترت هم بهت گفته تغییری نمیکنی 

همون جمع شدن سرش خیلی مهمه... 

تازه مشکل تنفسی هم نداری عالیه

هنوز جمع تر هم میشه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اره دقیقا منم ترسیدم اگر برم دکتر فانتزی کار خیلی کوچک کنه و من خوشم بیاد اما دیگه مشکل تنفسی پیدا ک ...

شایدم خودت خیلی حساسی..ولی خوب ب نسبت اونهمهه پول باید تغیر میکردی کاملا چقدم زیااد ۳۰ تومن واییی..چ‌خبره..

چند ماه پیش که دنبال دکتر بینی بودم نمونه کارهای دکترهای فانتزی میدیدم تو اینستا مثل دکتر علی محمدخا ...

سلام عزیرم الان بینیت تغییر کرده؟ یک سال گذشته؟ چی کار کردی منم عمل کردم توضیح بده

اره دقیقا غوز و شکستگی هم نداشتم که بگم لا اقل قوزش رو برداشت برام!!! فقط پاینش کوفته بود، الان فقط ...

سلام گلم الان یسال گذشته بینیتون دلخواهتان شد؟

برای سلامتی امام زمانمون صلوات 
اره دقیقا منم ترسیدم اگر برم دکتر فانتزی کار خیلی کوچک کنه و من خوشم بیاد اما دیگه مشکل تنفسی پیدا ک ...

اما تنفس رو جدی بگیرا ، بخدا یکی دیدم بنده خدا ده ماه بود به زور قطره و دارو نفس می‌کشید می‌گفت کاش ظاهرش تغییر نمی‌کرد اما تنفس سرجاش بود

برای سلامتی امام زمانمون صلوات 

منم گوشتی بودم و سبک کار دکترمم طبیعی

ولی خیلییییی تغییر کرد

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا