2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از خانم ها هرزه شدن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 56 پست
میدونی تو این چند سالی که ازدواج کردیم اینجور مزاحمتا یکسره برای من پیش میومد، دقیقا هم وقتی که شوهر ...

آدمای آشغال زیادن سعی کن آتو ندین دستشون همه میخوان اذیت کنن میفهمم دنبال اینن زندگیتو خراب کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمای آشغال زیادن سعی کن آتو ندین دستشون همه میخوان اذیت کنن میفهمم دنبال اینن زندگیتو خراب کنن

نه دقیقا خودمم هر چی میشه به شوهرم گفتم از اول زندگیمون تا حالا

میدونیم دشمن آشنا داریم که‌ میخوان جنگ اعصاب داشته باشیم، از طرف من جواب نگرفتن

حالا اومدن سراغ شوهرم

نه دقیقا خودمم هر چی میشه به شوهرم گفتم از اول زندگیمون تا حالا میدونیم دشمن آشنا داریم که‌ می ...

آفرین به صداقت و روراستیت

قدر زندگیتو بدون فکرتو درگیر این آدما نکن

هستن همیشه هستن این آدما

عزیزم ببخشید بی مربوط به تاپیکه، من تو یه تاپیک نظرتون رو خوندم که قطره کیمیا برای شپش استفاده کردین ...

سلام عزیزم  اره خیییلی راحتم کرد، خلاص شدم

هر روشی که فکرشو کرده بودم انجام داده بودم از بین نمیرفتن که نمیرفتن دیگه کارم شده بود غصه .فقط با این قطره حل شد، البته ما هم خونمونو فروختیم بعدش از دست مستاجرمون خلاص شیم، دائم شپش تو سرشون بود هربارم دخترم از بچه اونا میگرفت💔😭

سلام عزیزم  اره خیییلی راحتم کرد، خلاص شدم هر روشی که فکرشو کرده بودم انجام داده بودم از بین ن ...

خداروشکر گلم که نتیجه گرفتی، فقط یک بار استفاده کردی؟ وسایل هارو ضدعفونی کردین یا نه؟