2777
2789

حال دلم خوب نیست 

نمیدونم چه راهی و برم که پشیمون نشم

راهی نیست که نرفته باشم برای رهایی از این وضعیت

دیگه مغزم جواب نمیده

راهی نشون نمیده

انگار به یه ته جاده رسیدی که راه برگشت هم نداره 

خدا کمکم کنه 😔 اگه تونستی برام دعا کن شاید خدا صدات و شنید ❤

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤

انشالله حال دلت خوب بشه و به ارامش برسی

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
انشالله حال دلت خوب بشه و به ارامش برسی

ممنونم ازت عزیزم حال زندگیت همیشه خوب باشه

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی

من اول از طریق اداره ثبت برا مهریه اقدام کردم بهم دوتا نامه دادن یکی برا راهنمایی برا توقیف پلاک ک البته ماشین نداشت شوهرم

یه نامه دادن گفتن ببر بانکایی ک حساب داره من اول رفتم بانکی ک حقوقش هست اوتجا گفتن داخل نامه نوشته اموال و پول مازاد بر حقوق و یارانه توقیف بشه نه حقوق...شوهرت پولی نداره تو حساباش...

منم‌ باز برگشتم اداره ثبت گفتن دیگه کاری اینجا نداری برو تا از دادگاه کارات انجام شه...

الان ادگاه رای داده برا مهریم ماهی ۲تومن بدون هیچ پیش'پرداختی...۲۰روزم وقت دارم برا اعتراض...چجوری میتونم یک‌چهارم حقوقشو توقیف کنم جای مهریه ؟؟؟اخه ۲تومن ک‌خیلی کم و ناعادلانه هس...

شما چحوری حقوق توقیف کردی

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد