2777
2789

۲۴ ساعت بعد اولین علامت خارش و سوزش گلو و کمی سرفه 

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک زدم تجربه گفتم که چیکار کنین اعضای خونواده ازتون نگیرن

خواستی میتونی بخونی شاید کمکت کنه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
وای شوهرم از همکارش گرفت یه روز بعد شوهرم دوتا بچه هام بعد ۴ روز من ۱۰ روز پدرمون در اومده هر کدوم ...

منم شوهرم ۴ روز پیش گرفته خیلی نگرانم چقد دیگه منم میگیرم؟ تازه دوز سوم واکسن زدم

بعد از ۴ روز فهمیدیم کروناست بنظرت الان رعایت کنم یا نه دیگه؟

آره بازم  رعایت کن شاید بدنت قوی بوده هنوز نگرفتی