2777
2789
عنوان

متنفر شدن از کسی که دوسش داری

1448 بازدید | 42 پست

بچه ها من از کسی که دوسش داشتم الان شدیدا متنفر شدم حالم دیگ ازش بهم میخوره خیلی حس بدی دارم راه حلی دارید بتونم حالمو بهتر کنم؟؟ 💔💔

دلیل خاصی داره؟

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چجور حس تنفری داری میشه بازش کنی

ببین این یک ماه رفت اصن ن زنگی ن پیامی ن سین زدنی هیچی هییچی محل نمیداد ولی من با جون و دل دوسش داشتم دیگ نبودش رفتم سرکار الان ازش بدم میاد دیگ دوس ندارم براش تلاش کنم 

دلیلش اینه که اصن پیاممو سین نمیزد دیگ پیام نمی‌داد فکر می‌کرد جذاب میشه ولی بدتر از چشمم افتاد 😢

ببین اگه واقعا عاشق یکی باشی و عشق واقعی باشه سر همچین موضوعی ازش متنفر نمیشی

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
فقط بخاطر یه ماه

آره اون فکر می‌کرد با این کارا من بیشتر بهش وابسته میشم من بدتر حالم خراب شد هر شب گریه میکردم امید وار بودم یروز میاد بهم پیام میده الان دیگ اینکه پیاممو سین بزنه واسم شده جز غیر ممکنای زندگیم 

عشق نبوده پس 

نه نبوده ولی اگه عشقم باشه و یه طرفه باشه فقط خودت می سوزی پس توام اهمیت نده ببین زندگی به کدوم سمت می بردت گرچه حس می کنم بالاخره بهت پیام میده وقتی بی محلی کنی و خوشحالی تورو ببینه

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
آره اون فکر می‌کرد با این کارا من بیشتر بهش وابسته میشم من بدتر حالم خراب شد هر شب گریه میکردم امید ...

دوست داشتنی که بخواد بخاطر یکماه از بین بره بهتره نباشه .ولی باید دلایلش رو میپرسیدی و شاید اون بلد نیست چطور رفتار کنه .بهم زمان بدیم لطفا🙂