2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چطوره ؟؟ ۳۰۰ تومه 

این که اصلا

مثل لباس ماهی گیراس

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ببین این از نماهای دیگشه که استوری کردن واقعا قشنگه ؟

اره خوشگله این

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
😂😂😂😂 از دست تو از مثالایی میزنی عین مامانمی 

والا خب😂

من خودم وقتی میخوام خرید کنم همه جوانب رو میسنجم که کسی یه چیزی بگه نخوره تو ذوقم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا خب😂 من خودم وقتی میخوام خرید کنم همه جوانب رو میسنجم که کسی یه چیزی بگه نخوره تو ذوقم😂

نه من تقریبا همیشه هرچی بنظرم قشنگه میخرم کاری به بقیه ندارم 😂😂 ولی الان واقعا گیج شده بودم بین لباسا 

یکی دیگه هم میخوام بخرم بنظرت اون اولیه که اول گذاشته بودم رو بگیرم یا لباس ماهیگیریه رو ؟؟

نه من تقریبا همیشه هرچی بنظرم قشنگه میخرم کاری به بقیه ندارم 😂😂 ولی الان واقعا گیج شده بودم ب ...

اولیه قشنگ تر بود با لگ چرم بپوشی خوشگل میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزم اوکی ، اون تدیه رو نگیرم ؟

اون مدلی من چون زیاد دیدم میگم نخر

بعدم زمستون داره تموم میشه

اون تدیه ترند امسال بود فقط یه ماه میتونی بپوشی

ولی اون مشکیا مدلش طوریه که همیشه میشه پوشید 

دمده نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون مدلی من چون زیاد دیدم میگم نخر بعدم زمستون داره تموم میشه اون تدیه ترند امسال بود فقط یه ماه م ...

باشه فقط دیگه واقعا حوصله ندارم بگردم تو اینستا یدونه هم قراره از بین اون تدیه اون ماهیگیریه بگیرم حالا باز بین این دوتا نمیدونم

باشه فقط دیگه واقعا حوصله ندارم بگردم تو اینستا یدونه هم قراره از بین اون تدیه اون ماهیگیریه بگیرم ح ...

تدیه بهتره پس

1
5
10
15
20
25
30
35
40