2777
2789
عنوان

خانما مامانم رحمش رو برداشته میگه خیلی درد دارم ببینم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 34 پست

اره دردش زیاده عملش سنگینه شیاف بزار زعفرون دم کن بده بخوره هرروز یک گرم رو 10 قسمت کن روزی ی قسمتشوبده بخوره

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

عمل سختیه 

به قول یک دکتری میگفت  یک نوع عمل قطع عضو هست

یکی از فامیلامون عمل کرد الان حالش خوبه ولی خودش تعریف میکنه که فکر میکرده هیچ وقت خوب نمیشه. 

الان سالها گذشته 35 سال پیش عمل کرده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من اطلاعاتم خیلی کمه ولی چرا رحمشونو برداشتن؟

هم میوم داشت هم بزرگ شده بود

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
مجبوره تحمل کنه دردش فقط روز اول و دوم سخته بقیش رو می تونه تحمل کنه کاری نمی تونه بکنید از دکترش بپ ...

اره دیروز عمل کرده 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
اره دردش زیاده عملش سنگینه شیاف بزار زعفرون دم کن بده بخوره هرروز یک گرم رو 10 قسمت کن روزی ی قسمتشو ...

زعفرون باعث خونریزی نمیشه؟

عمل سختیه  به قول یک دکتری میگفت  یک نوع عمل قطع عضو هست یکی از فامیلامون عمل کرد الان ح ...

اره مامانم میگه انگار چند سال پیر شدم 

زعفرون باعث خونریزی نمیشه؟

نه مگه رحمشوبرنداشته؟زعفران باعث میشه زخمهای داخلی زودترخوب شه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
اره دیروز عمل کرده 

فردا دردش قابل تحمل میشه سختش دو روزه من عمه ام عمل کرده بود از شدت درد بهم میگفت برو بگو خدا بیاد پاشو برو بگو بیاد خدا هیچ کسی رو با بیماری وبی پولی بی ابرویی بی کسی بی عقلی امتحان نکنه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
نه مگه رحمشوبرنداشته؟زعفران باعث میشه زخمهای داخلی زودترخوب شه

اره پس میدم بهش ممنون🙏🙏