2777
2789

اززمان که اقدام کردم. روز تخمک گذاریم. دل درد دارم. تیر کشیدگی

الان چندروزه هم. انکار سر دلم چیزی میونده

احساس گرما دارم    ترشح سفید

انگار تو معدم گرمه. چیز خنک میخورم حالم خوبه.  .  تهوع ندارمااا اما توی دلم انکار اشوبه اشتهای غذا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیایید بگین شما باردار بودین قبلش علایم چی داشتین

هیچییی علامت نداشدم..ده روز بعد موعد فهمیدم باردارم

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)

سلام منم این ماه اقدام کردم. از دو روز بعد اقدام زیر شکمم درد داشتم چند روز خوب بود باز دل درد و کمردرد. سفتی سینه و ترشح سفید البته ترشح سفید همیشه دارم. خیلی خیلی زود گشنم میشه سه شنبه باید بشم ولی شبی یه حالت رشته خونی دیدم. یعنی باردار نیستم؟😞