2777
2789
عنوان

توروخدا بگین منفیه احتمالش هس خراب باشه؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 35 پست
ببخشید میپرسم جلوگیریتون طبیعی بوده؟

اره خاک توسرم مثلا میخواستم این ماه برم ایودی بزارم😢

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
همون لحظه 😔😭

چند وقت از پرویدیت گذشته؟ 

قرص اورژانسی مصرف نکردی؟ 

بچه شیر میدی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت از پرویدیت گذشته؟  قرص اورژانسی مصرف نکردی؟  بچه شیر میدی؟

اره شیر میدم دوماه ونیم نه از خودم مطمین بودم مثلا خطایی نکردیم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

دیگه خطا رفته😂😂❤️❤️

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
ببخشید میپرسم جلوگیریتون طبیعی بوده؟

منم جل‌گیریم طبیعی بود،چون بارداری پوچ داشتم دکتر گفت احتمالا از قرصای جلوگیری بوده زیاده روی کردی،بعد سقط ترسیدم جلوگیری طبیعی کردم تو چهل بار دار شدم

عزیزم توکلت به خدا باشه.نکنه بری سقطش کنی مراقبش باش.خدا بهت قوت و یاری بده مطمین باش صلاح هستش

نه سقط اگ بخوامم نمیتونم دگ کاریه ک شده فقط الان امادگیشو اصلا نداشتم پسرمو میبینم گریم میگیره اخه خیلی کوچیکه

منم جل‌گیریم طبیعی بود،چون بارداری پوچ داشتم دکتر گفت احتمالا از قرصای جلوگیری بوده زیاده روی کردی،ب ...

ای وای زن داداشم هشت سال جلوگیری کرد هیچی نشد منم گفتم میتونم دگ مثل اون ولی...

حتما یه آزمایش تیتر بتا بده 

اگر از پریودیت ۲ ماه و نیم گذشته یعنی از آخرین پریودیت ۳ و ماه و نیم گذشته یعنی شما الان حداقل هفته ۱۲ هستی 

حالت تهوع یا علائم بارداری نداری؟ 

من فک نمیکنم باردار باشی 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ای وای زن داداشم هشت سال جلوگیری کرد هیچی نشد منم گفتم میتونم دگ مثل اون ولی...

دیگه ماریه که شد ه،منم اصلا شرایط روحی خوبی نداشتم ،خدارو شکر کن اتفاقا خوبه بچه هات با هم بزرگ میشن،سقط عواقب بدی داره،مامانم بچه سقط کرد زندگیمون ژیرو رو شو ،خدا داداشم و از ما گرفت فقط بدبیاری آوردیم ،

نه سقط اگ بخوامم نمیتونم دگ کاریه ک شده فقط الان امادگیشو اصلا نداشتم پسرمو میبینم گریم میگیره اخه خ ...

اووو گریه نداره که😍 اتفاقا خوش به حال بچت شد باهم بزرگ میشن فاصله سنیشون کمه همو درک میکنن 

حتما یه آزمایش تیتر بتا بده  اگر از پریودیت ۲ ماه و نیم گذشته یعنی از آخرین پریودیت ۳ و ماه و ...

نه اصلا فقط سه روزه اصلا اشتها ندارم دو قاشق بیشتر نمیتونم چیزی بخورم