2777
2789
عنوان

کلاه برداری پیج مجلسی لباس( آقای قنبری) + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پیج افشاگری بفرست. دستشو رو میکنه. هم بقیه میشناسن و سرشون کلاه نمیره و هم ممکنه از ترسشون پولتو برگردونن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
به پیج افشاگری بفرست. دستشو رو میکنه. هم بقیه میشناسن و سرشون کلاه نمیره و هم ممکنه از ترسشون پولتو ...

اتفاقا همین کارو میکنم

به دوتا پیج افشاگری پیام دادم ولی متاسفانه پیامم رو نمیبینن

اتفاقا همین کارو میکنم به دوتا گیج افشاگری گیام دادم ولی متاسفانه پیامم رو نمیبینن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

این خوبه. حتا دایرکتا رو هم اکثرا جواب میده. هایلایت پیجای کلاهبردار هم داره

ولی پیجش خیلی تابلو هست. کامنتاش هم الکیه، یک نفر صد تا کامنت یک کلمه ای یا ستیکر گذاشته، کامنت حقیقی نداره. از طرفی کامنت و لایکاش نسبت به فالوئراش خیلی کمه. پیج مشکوکی هست کلا

ولی پیجش خیلی تابلو هست. کامنتاش هم الکیه، یک نفر صد تا کامنت یک کلمه ای یا ستیکر گذاشته، کامنت حقیق ...

اون کامنتای تکراری هم بخاطر اینه که مین هرکی بیشتر کامنت بزاره جایزه میدیم بهشون!! 

اصلا کامنت رضایت و خریدار نداره

و کامنت مخالفم درجا بلاک میکنن

من رفتم زیر پستشون کامنت گذاشتم لباس من نرسیده درجا بلاک کردن

اون کامنتای تکراری هم بخاطر اینه که مین هرکی بیشتر کامنت بزاره جایزه میدیم بهشون!!  اصلا کامنت ...

خدا لعنتشون کنه. ادم میترسه دیگه آنلاین خرید کنه. انشالله دستش رو میشه و شما هم به پولت میرسی. ولی بازم پلیس فتا شکایت کنی بد نیست. چون شماره حسابی که واریز کردی هست 

خدا لعنتشون کنه. ادم میترسه دیگه آنلاین خرید کنه. انشالله دستش رو میشه و شما هم به پولت میرسی. ولی ب ...

واقعا من با اینکه خرید اینترنتی زیاد داشتم ولی دیگه دستمو داغ گذاشتم اعتماد کنم اونم واسه همچین مبلغی. 

با یکی حرف زدم که همین بلا رو سر اونم آوردن پولرفتن و لباس نفرستادن میگه رفتم فتا شکایت کردم ولی به جایی نرسید اون حساب بانکی یه آدرس و شماره تلفن اشتباهی دادن!!