2777
2789
عنوان

نی نی بد وحشی😂دوستان کمک

196 بازدید | 12 پست

ما ی کودک 1 سال و نیم داریم که دیگران رو یا گاز میگیره یا چنگ میندازه یا میزنه‌...بخصوص چنگ و گااز با دندون..با من و پدرش کاری نداره...بقیه ام دوستش دارن اصلا اذیتش نمی کنن با چشم دیدم.‌‌ب نظرتون علت چیه؟🤦🏻‍♀️😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

پدر مادرش باید ادبش کنن 

نه که هار هار بخندن 

😉

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واخخخ واخخخخخ دلم رف براش😍زامبی کوشولو😍😍😍💔 خداااا خیلی نازه😍🤭 بزارین همینژوری بمونه🤭🤭🤭🤭💙

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

باید وقتی اینکارو میکنه یا کاملا بهش بی محلی کنن یا بدون عصبانیت و حتی اخم دستشو که چنگ میزنه یا صورتشو وقتی گاز میگیره نگه دارن نذارن اینکارو بکنه و بدون لبخند فقط نیگاش کنن و بهش بگن: این کار بده! اگه بهش بخندن رفتارش تثبیت میشه ولی جلوشو بگیرن که بفهمه کار درستی نیست چون این سن اصلا معنای کارشو نمیفهمه فقط انجام میده که یا توجه جلب کنه یا عصبانیتش رو خالی کنه

هیچکدوم تاثیر نداشته و نداره

دائم با غذا سیر بخوره. سیر فشار و می ندازه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢