2777
2789
عنوان

بیاید درباره مراقبت از پوستمون صحبت کنیم + تجربه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 104 پست

من پوستم سبزه و کدربود چند شب روغن بابونه زدم موقع خواب بعد دیدم پوستم خیلی شفاف شد الانم صبحا بعد شستن صورتم بجای آبرسان یانرم کننده روغن بابونه میزنم یکم خیلی خوبه

دیشب هم پاک کننده آرایش وژل شوینده صورت سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صابون و آبرسان میزنم و لیفتینگ صورتم تدا رو شکر صاف و شفافه

چه عالی   هر روز با صابون میشوری صورتتو ؟

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
کرم چی عزیزم؟

کرم مرطوب کننده مای 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
من پوستم سبزه و کدربود چند شب روغن بابونه زدم موقع خواب بعد دیدم پوستم خیلی شفاف شد الانم صبحا بعد ش ...

وای چه خوب  روغن بابونه دقیقا چیه؟ از عطاری گرفتی؟

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
والا من خودم تو زمینه پوست مو و زیبایی کانال دارم همیشه هم اینجا میگم که مشاوره میدم و بیشتر خواستید ...

خب  الان منو میشه کمک کنید  ؟ جوش میزنم اما نه خیلی ..ولی جای جوشهای قبلیم قرمز و بعضی جاها تیره شده باید چه کار کنم ؟ چه  روتینی داشته باشم جای لکه ها بره و پوستم شفاف و یکم روشن بشه؟  

شست و شو کننده صورت میزنم روزی یک بار و گرمیجات و خوراکی نمیخورم که جوش بزنم

هفته ای یه بار صورتم با گلاب میشورم

اب زیاد میخورم

خیار و گوجه و کلا مواد مقوی پوست هم زیاد میخورم

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
اهان ماسک  سیاه ... برای جوش سرسییاهه فقط؟ اتفاقا قصد خریدش رو داشتم    

هر چی هست میکنه قشنگ مخصوصا پشمارو😄

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شست و شو کننده صورت میزنم روزی یک بار و گرمیجات و خوراکی نمیخورم که جوش بزنم هفته ای یه بار صورتم ب ...

گلاب چه تاثیری داشته  عزیزم  برات ؟ همین گلاب های معمولی دیگه ؟