2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیروزه دانشور 

این دکتر و منم شنیدم واسه لیپوماتیک 

نظرات و خوندم 

ترسیدم به خدا 

درست تخلیه نمیکنه چربی رو تازه همونو پروتز سینه کرده بود تا به تا شده بود زنه میگفت اینقدر خرج کردم 

خراب کرده 

دکتر خوب پیدا کردی به منم بگو .  

چشم عزیزم گشتم پیدا کردم خبرت میکنم 

چون من با ورزش خیلی لاغر شدم 

ولی شکمم بخاطر بارداری داغونه کوچیک شده ولی افتادگی و چربی ش هس

چشم عزیزم گشتم پیدا کردم خبرت میکنم  چون من با ورزش خیلی لاغر شدم  ولی شکمم بخاطر باردار ...

منم  وزنم ۵۶  کیلویه.  دوتا بارداری داشتم . که فقط شکم  دارم بقیه اندامم خوبه  خیلی دلم میخاد  نداشته باشمش

ی سوراخ های رو شکم  انجام میدن  و  چربی و میکشن بیرون .   اما این عمل لیپوماتیک& ...

اها پس مثل ساکشن هستش اره 

لیپوماتیک برای افرادی خوبه که شکم بزرگ یا کسایی که شکم افتاده دارن خوبه زیر شکم شکم یک برش خیلی بزرگ میخوره 

از این طرف پهلو تا اونطرف 

پوست میارن بالا چربی اضافه و اندامی که از هم فاصله گرفته رو به هم نزدیک میکنن 

ناف برش میخوره و جای صحیح قرار میگیره و پوست اضافه برش میخوره و دوباره دوخته میشه 

برای همین میگم پر ریسکه و دنبال دکتر عالی میگردم 

منم  وزنم ۵۶  کیلویه.  دوتا بارداری داشتم . که فقط شکم  دارم بقیه اندامم خوبه&nb ...

دقیقا من ۶۹ بودم ورزش کردم لاغر شدم شدم ۵۸ شکمم کوچیک شده ولی چربی های دوران بارداری افتادگی هست تکون نخورده ولی مانتو هام همه گشاد شده 

دکتر حاذقی  اونم تعریف شو شنیدن

در موردش تحقیق میکنم ولی بهترین عمل لیپوست و اگه افتادگی داری همراه با لیپوست ابدومینوپلاستی کنی پوست اضافه رو برداری عالی میشه