2777
2789

عاقا قضیه از این قراره که چند روز پیش من مهمون داشتم خانواده ی همسرم...بعد برادرشوهرم مریض بود و چند روز همینجوری یه گوشه ی هال خواب بود...قرص خواب هم میخورد..یه روز داشتم اطرافشو تمیز میکردم دیدم پسرم گوشی برادرشوهرمو کرده دهنش داره گاز میگیره 😅 گفتم یا خدا الان گوشیش یچیزی میشه و برش داشتم گذاشتم پیش نایلون داروهاش...یهو دیدم قفل گوشیش بازه و‌توی چت با شوهرمه...منم که فوضووول🤦🏻‍♀️😅رفتم توی سرچ اسم خودمو زدم ببینم راجبم تاحالا به داداشش چیزی گفته یا نه... دیدم شوهرم نوشته دکتر برام فلان دارو رو تجویز کرده و توی عوارضش نوشته هذیون و حرف زدن در خواب...حالا من چیکار کنم بنظرت؟نمیخوام لیلا چیزی از گذشته ی گندم چیزی بفهمه...برادرشوهرمم گفته نه بابا اینجوریا نیست...هیچی خلاصه من از ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صفحه گوشی عکس گرفتم و مهمونا که رفتن نشونش دادم که قضیه چیه.. هرچی هست بگو اگه الان بگی میبخشم وگرنه خودم یجوری از زیر زبون داداشت میکشم...قسم و الا و بلا که چیزی نیست و چنتا چیز ساده گفت و قسم که بخدا همینا بود..حالا بگذریم از این قضیه..حالا منم نگفتم که خودم فوضولی کردم گفتم یکی برام این اسکرین رو فرستاده😅حالا میگه یا کار داداشمه یا زنداداشم که میخوان گند بزنن به زندگیمون...وایسا حسابشونو میرسم😅خلاصه گند زدم...منم گفتم بخدا این دوتا نیستن یکی هست که اصلا نمیتونی حدس بزنی کیه و داره بهم اطلاعات میده راجبت😅جفت هرکی هست خیلی شیطان صفته و میخواد شیطنت کنه بینمون..من پیداش میکنم... حالا داره میگرده پیداش کنه😑گفتم بزار یکم بگذره اذیتش کنم بعد بگم اصل قضیه رو 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂مطمعن باش چیزای دیگم هست دبیرستان دانشگاه... 🤣

آره بابا ولی تحت فشارش نمیزارم خودش میاد میگه😅بعد بنظرم گذشته مهم نیست بعد رابطه باهات مهمه...حالا میخوام ببینم پیدا میکنه اون شیطان صفتو یا نه😂

آره بابا ولی تحت فشارش نمیزارم خودش میاد میگه😅بعد بنظرم گذشته مهم نیست بعد رابطه باهات مهمه...حالا ...

اره با نظرت موافقم ولی برای اذیت کردن طرف یک حالییی میده منم برام گذشته مهم نی ولی اون طرف براش مهمه پس اذیتش میکنیم😂😂

Oh baby
اره با نظرت موافقم ولی برای اذیت کردن طرف یک حالییی میده منم برام گذشته مهم نی ولی اون طرف براش مهمه ...

آخ دقیقا منم یجوری اذیتش میکنم بیچاره دوساعت فکر میکردم و خاطراتشو مرور میکرد ببینه چیارو نگفته...منم بزور جلو خندمو نگرداشته بودم🤦🏻‍♀️😂

وا راستشو بگو ، یکی هست یعنی چی ...    

خواستن اذیت کنم یکم...آخه همه رو پرسید اصلا یه درصد به ذهنش نزد کار خودم باشه😅ولی خیلی ترسیدم که بره از جاریم یا برادرشوهرم بپرسه آبروم بره