2777
2789
عنوان

واژینیسموس

729 بازدید | 31 پست

بچها سلام خوبید. من رفتم معاینه هایمن بهم گفت سپتوم دار هست اما نیاز به جراحی نداره و گفت تلاش کنید برای رابطه 🙄 الان نمیدونم حرف این خانم دکتر رو گوش بدم یا برم بازم جایی معاینه بشم. از وقتی بهم گفت مشکلم بیشتر بخاطر انقباض هست تا مدل بکارت، دوبار سعی کردم با انگشت خودم داخل کنم و موفق هم بودم منتها موقع رابطه نمیدونم قرارع چطور بشه 😶 من چون عقد هستم همسرم پیشم نیست و شهرستانه میخام خودم تا قبل اینکه ببینمش یکم کار کنم رو عضلات اون ناحیه. منتها اون سپتوم دار بودنه باعث میشه فکر کنم تهش قرارع درد بکشم باز. تاحالا موفق نشدیم کامل انجام بدیم هربار که خواستیم اقدام کنیم اونقد برای من دردناک بود که شاید چند ثانیه هم نمیشد. بچها اصلا حال روحیم خوب نیست. چون عقدیم دستم باز نیست توو انجام تمرین با دیلاتور حتا نمیتونم بسازمش چون خونه پدرم کوچیکه و کلا یک خواب داره. انگشت و اینهام در نهایت نمیتونه میزان پیشرفت منو نشون بده قطعا. از طرفی نمیخام مادرم بفهمه این مشکل هست ینی همون یکبارم که دکتر رفتم با کلی پیچوندن و اینا رفتم. اصلا نمیدونم چکار کنم با کی حرف بزنم خیلی کلافم. یکم بیایید حرف بزنیم اگه تجربه مشابه دارید بگید نمیدونم خلاصه اومدم هم درد و دل کنم هم اگه میتونید راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو هفته طول کشید تا کامل شد انگار رگای سرم میخواست بترکه از درد..راهیه که باید بری فقط سعی کن قوی باشی ..ژل استفاده کن و مسکن قوی بخور خییییلی تاثیر داره البته با تجویز پزشک

خدایا دوستت دارم
انقدخودتو انگول نکن مثل من اگه همه چی اوکی باشه...اصلا دردنمیفهمی

گل بانو یه پیج دارم میگه باید یه چیزایی بسازی شبیه آ..ت اسمش دیلاتور نمیدونم شاید خودتم بدونی چیه. بعد با اینا تمرین کنی تا کنترل عضلات اون ناحیه کم‌ کم دستت بیاد و بتونی راحت باشی موقع رابطه. منتها من الان شرایط استفاده از اونارو ندارم. توام مگه این مشکل رو داشتی؟ 

من دو هفته طول کشید تا کامل شد انگار رگای سرم میخواست بترکه از درد..راهیه که باید بری فقط سعی کن قوی ...

دکتر بهم گفت ارامبخش بهت میدم. نمیدونم حالا بخورم اونو نخورم چکار کنم. درسته پزشکه منتها میترسم بدنم عادت کنه. البته تاحالا ژل هم استفاده نکردم 

گل بانو یه پیج دارم میگه باید یه چیزایی بسازی شبیه آ..ت اسمش دیلاتور نمیدونم شاید خودتم بدونی چیه. ب ...

ازدواج کردی؟من از انگشتام استفاده کردم به گفته مامابله وخداروشکر درمان شدم

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
دکتر بهم گفت ارامبخش بهت میدم. نمیدونم حالا بخورم اونو نخورم چکار کنم. درسته پزشکه منتها میترسم بدنم ...

عود جنگل های بارانب تو اتاق روشن کن وسعی کن تحریک بشی خودتو ریلکس کن و به لذت بعدش فکرکن

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
ازدواج کردی؟من از انگشتام استفاده کردم به گفته مامابله وخداروشکر درمان شدم

اره عقدیم. خانوادم چیزی نگفتن درباره رابطه و اینا که مثلا توو عقد رابطه نداشته باشید. ولی خودم نمیخام بفهمن. از طرفی اگه بفهمه همچین مشکلی هست هی میخاد بپرسه یا نگران میشه چون اصلا ادم ریلکسی نیست مادرم. خلاصه حس میکنم مشکلم صدبرابر میشه. نمیدونم شایدم اشتباه میکنم باید ازش کمک بگیرم

اره عقدیم. خانوادم چیزی نگفتن درباره رابطه و اینا که مثلا توو عقد رابطه نداشته باشید. ولی خودم نمیخا ...

نه نگیر ذهنش درگیرمیشه عین خانواده من 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸