2777
2789
جواب منو بده اسی خواهشاً پیش کی رفتی؟  نسبت به پولت خیلی خوب زده  من ۱۳۰۰ دادم ولی مال ت ...

واقعا آخه دوستم بود کم گرفت گفت یک و دویست میشه از من هفتصد گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آخه دوستم بود کم گرفت گفت یک و دویست میشه از من هفتصد گرفت 

اره میگم تهران قیمتا همینه 

نه خیلی خوب زده خیالت راحت 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم خیلی دلم میخاد برم فیبروز کنم ولی چون پوستم چربه 

خیلی میترسم رنگش بریزه تف تو شانس☹️

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

میگما اسی بعد از چهار روز که رفتی حمام باز یه تاپیک میزاری ببیننچقدر تغییر کرده ؟ منم فیبروز کردم اولش خیلی خوب بود بعد از حمام اصلا خیلی غوض شد انگار رنکش رفت خورده تو ذوقم