2777
2789

دلایل زیادی داره ، من یه دختر یکسالو نیمه دارم،  خیلی عصبی ام از دست شوهرم ، برادرم ،پدر مادرم ، خانواده شوهرم، عصبی ام ،خیلی زیاد 

استرس کرونا داره روانیم میکنه 

دخترم خیلی بهم فشار میاره و من بشدت عصبی ام 

دکتر هم نمیتونم برم،  شرایطش رو ندارم 

چیکار کنم بنظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنیم خوب 

من خودم می‌خوام برم پیش روانشناسم، اگه وقت بده بهم البته:/

ولی قصد دارم دوباره هفتگی دوهفتگی مرتب برم هرطور شده. دختر منم نزدیک یک سالشه، خیلی انرژی میخواد. دلم نمی‌خواد اینقدر مامان کم حوصله ای باشم براش:((

امشب هم داشتم با خودم فکر میکردم بنویسم. من نوشتن افکارم و اتفاقات و تحلیلشون و اینا یه کم آرومم میکنه، ذهنم آرومتر میشه، ولی از وقتی دخترم دنیا اومده اصلا وقت نذاشتم نشده که بنویسم، امشب داشتم فکر میکردم دوباره این کارو بکنم، حتی یه دفتر بردارم گاهی برای دخترمم بنویسم‌

منم‌رسما دیگه دارم دیوونه میشم شدیدا عصبیم .دوتابجه کوچیک پسر ک‌دائم درحال جنگ‌وجدال 

کرونایی لعنتی 

حالام ک اومیکرون گرفتیم وداغونیم 🤕

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خیلی خوبه، اما من نمیتونم 😔😔

به خاطر هزینه ش یا وقت نداری و کسی رو نداری کوچولوت رو بسپری؟

اگه برای هزینه شه، من روانشناسم رو اصلا از بیمارستان اعصاب و روان شهرمون پیدا کردم، اونجا از کلینیک خیلی مناسب تر میشه هزینه ش.

اگه برای کوچولوته، میتونی روانشناس و مشاور آنلاین هم پیدا کنی.

منم‌رسما دیگه دارم دیوونه میشم شدیدا عصبیم .دوتابجه کوچیک پسر ک‌دائم درحال جنگ‌وجدال  کرونایی ...

ای وای چقدر بد امیدوارم زود خوب بشید ، از ته قلبم دعا میکنم 

بخاطر همشه گلم ، حس میکنم مغزم داره از جا کنده میشه

عزیییزم دقیقا حستو می فهمم.

خستگی مادریه بیش از هرچیز

نوشتن رو امتحان کن، یه مدت هرروز یا هرشب کوچولوت خواب بود بنویس یه تایمی برای خودت