2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود داره واقعا؟؟؟

صد در صد. موکل همون جن هست مگه جن تو قران نیامده؟ پس هرکی میگه وچود نداره بی سواده بدون که هستن اونا هم مثل ما موجوداتین ک زندگی میکنن فقط قابل دیدن توسط هر شخصی نیستن

صد در صد. موکل همون جن هست مگه جن تو قران نیامده؟ پس هرکی میگه وچود نداره بی سواده بدون که هستن اونا ...

عزیزم چطور میشه ما هم موکل داشته باشیم 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
صد در صد. موکل همون جن هست مگه جن تو قران نیامده؟ پس هرکی میگه وچود نداره بی سواده بدون که هستن اونا ...

پس بعضی ادما باهاشون در ارتباطن و همچین چیزی رو نمیشه انکار کرد

نمیگم هست یا نیست کار ندارم با وحودش

ولی اونی که میگه دارم دروغه مطمعن باش مطعمععععن

چون میخواد پول در بیاره 

و کسی که موکل داشته باشه تمام اینکارا که برا بقیه میکنه رو (بخت گشایی.ثروت .کارروایی*و..‌)برا خودش میکنه 

که مجبور نباشه از این دروغ پول در بیاره

عزیزم چطور میشه ما هم موکل داشته باشیم 

والله تا جایی ک اطلاع دارم هرکسی نمیتونه و ریاضت زیادی میخواد. اما بهترین کار همون توکل به خدا و دست به دامن ائمه شدنه که هزار برابر موکل قدرت دارن. یه جورایی استفاده از موکل دست تو کار خدا بردنه دیگه

والله تا جایی ک اطلاع دارم هرکسی نمیتونه و ریاضت زیادی میخواد. اما بهترین کار همون توکل به خدا و دست ...

اها باشه عزیزم 

فک کنم یه لطف خیلی بزرگه که خدا به آدم ها میده 

منم شنیدم خیلی ریاضت داره 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚