2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم

472 بازدید | 13 پست

خانوما من تقریبا تا ۶ ماه پیش رنگ مو میذاشتم دودی و عسلی و اینا ولی مشکی نذاشته بودم یه بار مشکی گذاشتم البته قهوه ای دودی تیره بود که بیشتر به مشکی میزد شوهرم گف این خیلی خوبه قشنگه بهت میاد حااالا بعد اون هی میگم رنگ مورو عوض کنم میگه نه رنگ اونم رفته الان موهام رنگ نداره خرمایی میگه نه به نظرتون چجوری بگم بزاره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی خودت مهم نیستی!!!

بهش بگو خودم اینبار اینحوری دوست دارم

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

شوهر منم نمیزاره رنگ کنم 

حتی نمیزاره کوتاهش کنم میگه من موی بلند دوس دارم😒😒😏

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بگو میدونم این رنگ رو دوست داری چند ماه به خواسته شما نگهش داشتم الانم میخوام برای دل خودم فلان رنگ رو بزنم مرسی که به خواستم احترام میذاری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یدفعه دلبری کردی اونم ول نمیده😅

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

من تا یکسال پیش موهام تقریبا رنگ روشن بود با ابروهای رنگ شده..یکسالیه رنگ‌مو دودی خیلی تیره میذارم و ابروهامم مشکیه رنگ نمیذارم.چندنفر گفتن چقد کم سن دیده میشی..شوهرمم میگه اینجوری خیلی دوست دارم.خودمم خوشم اومده  اسی اگر موی سفید نداری بنظرم همینجوری بدون رنگ روشن بی بی فیس باشی قشنگتری

من تا یکسال پیش موهام تقریبا رنگ روشن بود با ابروهای رنگ شده..یکسالیه رنگ‌مو دودی خیلی تیره میذارم و ...

اره خودشم تیره خیلی خیلی میاد همه جلو شوهرم گفتن خیلی بهش میاد خودشم گف خیلی خوشگل تر میشی الان دیگه نمیزااااره