2777
2789

من نمیدونم تامپون میزارن یا نه من بینیمو عمل کردم پیش دکتر سعید ظفرمند اما نمیدونم اینی که میگی رو انجام میدن یا نه خیلی دکتر خوبیه به نظرم حتما زنگ بزن بپرس ببین اگه انجام میدن بری اونجا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم تامپون میزارن یا نه من بینیمو عمل کردم پیش دکتر سعید ظفرمند اما نمیدونم اینی که میگی رو ا ...

من میخواستم کلا بینیمو عمل کنم ولی خانوادم ناراضین نمی‌ذارن خودمم مشکلی با بینیم ندارم خداروشکر جز همین پره ها که ذهنمو اذیت میکنه دیگه با دکتر صحبت کردم گفت باشه همینو انجام میدم ولی تامپون داره که فرداش برداشته میشه اما من یکی دوتا فیلم که دیدم تامپون نمیذاشتن

اصولا بعد هر عمل زیبایی بینی برای اینکه فاصله بین پره های بینی باهم متناسب باشه از تامپون استفاده می کنن ولی باز بستگی به دکترت داره اگه میخوای مطمئن شی بیا اول این مقاله رو از دکتر ناصری صدر بخون که خیالت راحت شه 

تامپون م ن شنیدم میشه نذاشت. حالا بستگی به نظر دکترت هم داره ... من یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم خودت نمونه کاراش بین. دکتر خوش سیرت از بهترین جراحایی که من تا الان دیدم من مامانم و خاله هام هم عمل کردن پیش جرااح پلاستیک ولی اونام مشکل تنفسی دارن .. ولی دکت رخوش سیرت هم بهتر عمل کرد از نظر ظاهر طبیعی و هم مشکل فس فس کردن نداری دیگه این پیجش نمونه کاراش ببین https://www.instagram.com/drkhoshsirat/

بچه ها کسی نیست انجام داده باشه 😐

جراحی پره های بینی ک جدیدا خیلی رو بورس افتاده زندگی ام را نابود کرد از درد و سوزش و التهاب یک خواب راحت واسم حسرت شده دکتر پره های بینی من را از بیخ بریده

و پوست مرده ایجاد شده و هیچ راهی جز زجر کشیدن نمونده، 

ب اون شخص ب اصطلاح پزشک گفتم و تنها کاری ک کرد این بود ک منو از سر خودش وا کرد

نا امید نشدم،حتی مشاوره واسه جراحی بینی مصنوعی انجام دادم و جواب منفی بود و هیچ راه حلی نیست جز عذاب کشیدن و زجر کشیدنم ، 

خیلی شاداب بودم و امید داشتم ولی همه چی تمام شد 

فقط منتظرم شخص خوب زندگیمو ببینم بعدش  تموم کنم این زندگی کوفتی رو

تایپک‌ زدم تا اشخاص کمتری قربانی بشن 

قبل اینکه انجامش بدم تحقیق کردم ولی هیچکس راجب ضرراتش هیچی نگفته بود اگه خواستید جراحی بینی ب هر روشی انجام بدین ب دکترتون بگید ک از بیخ پره هارو برش نده وگرنه جز عذاب هیچی باقی نمیمونه،

بماند برای آیندگان