2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبالش کنید و بهمه بشناسونیدش 😑 عجب فعلی  والا آدم شک می‌کنه تاپیکای قبلیشم راسته یا نه  ...

تو چرا پافشاری داری منو ثابت کنی من نیازی نمیبینم واسه تو خودمو ثابت کنم بخوام دروغ بگم بهتر از اینش هست  خواهرم من 

من امروز عکس سونو گرافیمم گذاشتم نکنه دروغ باشه بگرد بببین نتی  نیست خدا نمیدونه چی شما دوتا رو اوار کرد رو سرم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
ببین چی به من میگه واقعا متوجه نیست ما چی میگیم ؟؟؟؟

والا اصن نفهمیدم چی میگه 😂

ولش کن سوخته نمی‌فهمه چی بگه 

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

نه نگهمیدارم خداییی تو عمرم انقد نخندیده بودم    

بخند الهی دنیا به بروت بخند 

فقط دعا کن کسی به اشکت نخنده 

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
والا اصن نفهمیدم چی میگه 😂 ولش کن سوخته نمی‌فهمه چی بگه 

نه نسوختم مطمئن باش تو الاف که پاچه منو به دندون گرفتی

تو چرا پافشاری داری منو ثابت کنی من نیازی نمیبینم واسه تو خودمو ثابت کنم بخوام دروغ بگم بهتر از اینش ...

تو انقد نمی‌فهمی که قصد ثابت کردن تورو نداریم آخه تو چی هستی جز ی دروغگو؟! 

ما قصد داریم کسی نیاد ادمارو خر فرض کنه پاشو برو برای خودت سرگرمی فراهم کن نرو رو احساس ملت ب...ین بعدشم سرپا وایسا 😏

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

تو چرا پافشاری داری منو ثابت کنی من نیازی نمیبینم واسه تو خودمو ثابت کنم بخوام دروغ بگم بهتر از اینش ...

اونم صدرصد مال یه بدبختی هس برداشتی ازتو بعید نیس وقتی به این راحتی قسم دروغ میخوری خجالتم نمی‌کشی 

ادم باید خیلی پست باشه انقد راحت قسم دروغ بگه 

پست خودتی بیشور درست صحبت کن برات متاسفم ادمی عقل نداره باید اینطور باشع وای به حال اطرافیانت خدابه دادشون برسه