الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دنبالش کنید و بهمه بشناسونیدش 😑 عجب فعلی والا آدم شک میکنه تاپیکای قبلیشم راسته یا نه ...
تو چرا پافشاری داری منو ثابت کنی من نیازی نمیبینم واسه تو خودمو ثابت کنم بخوام دروغ بگم بهتر از اینش هست خواهرم من
من امروز عکس سونو گرافیمم گذاشتم نکنه دروغ باشه بگرد بببین نتی نیست خدا نمیدونه چی شما دوتا رو اوار کرد رو سرم
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
نه نسوختم مطمئن باش تو الاف که پاچه منو به دندون گرفتی
پست خودتی بیشور درست صحبت کن برات متاسفم ادمی عقل نداره باید اینطور باشع وای به حال اطرافیانت خدابه دادشون برسه