2777
2789
عنوان

بدجور ضدحال خورد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه عاشق ارتفاع هستم مخصوصا از این کشتی صبا ها خیلی باحاله 

خوبی که پس

اینا از همه چی میترسن

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
خب باید شرایط اونم بسنجی چندسالتونه؟ خانوادش چجورین؟ و اینکه چقدر فاصله هست رفت و برگشت ولی اگر نم ...

اخه واقعا سنمون کم نیس که خانواده اجازه بده یا نده

۲۰سالمونه

خودش اومد گروه زد دوستای پسرش هم اد کرد

الان اونده میگه میترسم استرس دارم دلم شورمیزنه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
چون به مامان باباش نمیخواد بگه

همون بهتر نیاد حماقت محضه بدون اطلاع سفر رفتن 

دوستای داداشم بدون اینکه به خونواده ها بگن رفتن شمال شانس اوردیم داداشم نرفت . یه روز موندن فرداش داشتن برمیگشتن تصادف کردن ۴نفرشون مردن یکی هم تا چندماه تو کما بود خونواده ها قیامت کرده بودن روز خاکسپاری دعوه شد افتضاح . همشونم کنار هم دفن کردن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بایدم بترسه خو اول میگفتین به خانواده هاتون

خانواده ها که اجازه نمیدن

از اول پیچونده بودیم 

ولی یهو گفت استرس دارم

اخه واقعا سنمون کم نیس که خانواده اجازه بده یا نده ۲۰سالمونه خودش اومد گروه زد دوستای پسرش هم اد ک ...

میدونی یسریا خانواده هاشون کلا گیر میدن حتی همون ۲۰

ولی اینکه خودش از اول کارا رو ردیف کرده پس زده زیرش خب اشتباه بوده ، از اول باید تکلیف خودشو مشخص میکرد

همون بهتر نیاد حماقت محضه بدون اطلاع سفر رفتن  دوستای داداشم بدون اینکه به خونواده ها بگن رفتن ...

تصادف برای همه ممکنه پیش بیاد

فامیل ما خانوادگی تو تصادف مردن

اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم نمیتونیم زندگی کنیم

بخدا بقیه دخترای هم سن وسالم هرروز دارن عشق وحال میکنن

میدونی یسریا خانواده هاشون کلا گیر میدن حتی همون ۲۰ ولی اینکه خودش از اول کارا رو ردیف کرده پس زده ...

اره دقیقا

خانواده منم گیرن ولی منم بهشون دروغ گفتم

اونم مثل من دروغ گفته که باتور داریم میریم

خانوادش هم باور کردن

مشکلش چیز دیگه ای 

تصادف برای همه ممکنه پیش بیاد فامیل ما خانوادگی تو تصادف مردن اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم نمیتونیم ...

من منظورم بدون خبر رفتنه . اصلا کار درستی نیست که بدون خبر سفر بره . اصلا فک کن باهم رفتین اونم که به خونوادش نگفت بلایی سرش بیاد خونوادش ولت نمیکنن دیگه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بدون اطلاع خانواده میخواستیدبرید؟؟

اجازه نمیدن

دروغ گفته بودیم باتور داریم میریم

قرار بود با دوستای دیگمون بریم