2777
2789

مبارکه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم انشاالله شماام به زودی مامان شی گلم

انشالله مرسی 😘

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
مبارکه  منم این ماه انتقال جنین دارم برام دعا کن  کدوم شهری و دکترت کیه

تهرانم دکتر زاده مدرس. انشاالله شماام مامان میشی عزیزم این روز واین حال خوبو براهمه منتظرامیخوام 

بله دفعه اولیه که ای وی اف کردم

چند تا انتقال داده بودن واستون

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
تهرانم دکتر زاده مدرس. انشاالله شماام مامان میشی عزیزم این روز واین حال خوبو براهمه منتظرامیخوام&nbs ...

اولین انتقالت بود 

اصلا بچه نداشتی 

ببخشید چند سالتونه

و

چه کارهایی کردین قبل وبعد از انتقال که به مثبت شدن کمک کرد ؟

مبارکه😍⚘

کاش ی گروه باشه همه مامانای مهر دور هم جمع باشیم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اولین انتقالت بود  اصلا بچه نداشتی  ببخشید چند سالتونه و چه کارهایی کردین قبل وبعد از ...

بله گلم اولین انتقالم بود. نه بچه ندارم اصلا. 28سالمه.کارخاصی نکردم فقط دوروزاول استراحت کردم بعدانتقال کارای شخصیمم خودم میکردم هرروزم صبح نشاسته بااب میخوردم غذاام مث همیشه خوردم